صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تصمیم دولت به کاهش ساخت مسکن

  • کد خبر: ۳۶۸۰۷۴
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
دولت خواستار کاهش تعهد خود در ساخت مسکن از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار واحد به سه میلیون و ۲۰۰ هزار واحد طی دوره پنج‌ساله شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از این و بر اساس ماده ۴۹ قانون برنامه هفتم، ساخت ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در بازه زمانی سال‌های ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۷ به‌عنوان هدف کمی پنج‌ساله دولت تعیین شده بود. از این تعداد، یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار واحد به مسکن شهری، یک‌میلیون واحد به مسکن روستایی و در مجموع دو میلیون واحد دیگر به سایر انواع طرح‌های احداث مسکن اختصاص داشت.

اما دولت درخواست کرده است که تعداد مسکن شهری به یک میلیون واحد، مسکن روستایی به ۸۰۰ هزار واحد و سایر انواع احداث مسکن به یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد کاهش یابد. به عبارت دیگر، تعهد دولت از سالانه یک میلیون واحد مسکن به حدود ۶۴۰ هزار واحد در سال کاهش می‌یابد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.