صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سخنگوی سازمان ملل: از آغاز برداشت زیتون، شهرک‌نشینان اسرائیلی ۸۵ بار به کرانه باختری حمله کرده‌اند

  • کد خبر: ۳۶۸۵۵۳
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۰
سخنگوی سازمان ملل متحد اعلام کرد که از زمان آغاز فصل برداشت زیتون در کرانه باختری اشغالی، شهرک‌نشینان اسرائیلی ۸۵ حمله انجام داده‌اند که برداشت این محصول را مختل کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران گفت: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در مورد کرانه باختری اعلام کرده که از زمان آغاز فصل برداشت زیتون در ۹ اکتبر، بیش از ۸۵ حمله شهرک‌نشینان اسرائیلی به کشاورزان و زمین‌های آنها بار‌ها برداشت را مختل کرده است.

دوجاریک تصریح کرد: این حوادث منجر به زخمی شدن بیش از ۱۱۰ فلسطینی و تخریب بیش از سه هزار درخت و نهال در ۵۰ روستا شده است. تنها در هفته گذشته، ۱۷ حمله در ۱۴ شهر و روستا، عمدتا در استان رام‌الله، ثبت شده است.

سخنگوی سازمان ملل اضافه کرد: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA) همچنین اعلام کرده است که در طول روز یکشنبه، مردم همچنان در نوار غزه مشغول جابجایی بودند و از زمان آتش‌بس، بیش از ۴۷۰ هزار جابجایی مردم به سمت شمال ثبت شده است.

او تاکید کرد: خانواده‌ها در تلاش هستند تا به خانه‌های ویران شده خود بازگردند، اگرچه بسیاری از سازه‌ها ناپایدار هستند و مهمات منفجر نشده خطر ایجاد می‌کنند. شرکای سازمان ملل اعلام کرده‌اند که آب، غذا و خدمات ضروری هنوز به شدت مورد نیاز است.

دوجاریک ادامه داد: در همین حال، کمک‌ها همچنان وارد نوار غزه می‌شوند. در روز‌های جمعه و شنبه، محموله بیش از ۳۰۰ کامیون از طرف فلسطینی - عمدتاً از گذرگاه کرم شالوم (کرم ابو سالم) جمع‌آوری شد. کمک‌های این کامیون‌ها شامل هزاران پالت آرد گندم، لوازم غذای گرم، غذای کنسرو شده و همچنین برنج بود.

به گفته وی، این لوازم همچنین شامل پوشک و گالن و همچنین صد‌ها پالت لوازم بهداشتی مانند تجهیزات پزشکی و دارو بود. برزنت، چادر و لباس زمستانی نیز وارد غزه شد.

سخنگوی سازمان ملل همچنین گفت: در حالی که هنوز اطلاعات مربوط به محموله جمع‌آوری‌شده در روز یکشنبه را نداریم، باید اعلام کنیم که کیت‌های بهداشتی، لوازم سرپناه و کیت‌های پس از زایمان وارد غزه شده‌اند.

به گفته وی، علاوه بر این، روز گذشته دفتر خدمات پروژه سازمان ملل متحد (UNOPS) حدود ۳۲۹ هزار لیتر گازوئیل توزیع کرد و این برای حمایت از سلامت، امنیت غذایی، ارتباطات از راه دور و سایر عملیات بشردوستانه حیاتی بود.

دوجاریک ادامه داد: تا روز یکشنبه، شرکای سازمان ملل با همکاری ۱۷۰ آشپزخانه محلی، بیش از یک میلیون وعده غذایی گرم، عمدتاً در غزه، تحویل دادند و ۱۵ نانوایی تحت حمایت سازمان ملل متحد، ده‌ها هزار قرص نان در دیر البلح، خان یونس و شهر غزه تولید کردند.

به گفته او، آشپزخانه‌های محلی و پناهگاه‌ها در صد‌ها محل، نان را به صورت رایگان میان مردم غزه توزیع می‌کنند.

سخنگوی سازمان ملل ادامه داد: در طول آخر هفته گذشته، شرکای ما به کار خود در کاهش خطر مهمات منفجر نشده ادامه دادند و به نزدیک به ۳ هزار و ۲۰۰ نفر در مرکز و جنوب غزه کمک کردند. این امر با توجه به اینکه مردم در حال جابجایی هستند، اهمیت فزاینده‌ای پیدا می‌کند.

به گفته وی، در مجموع، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، سازمان‌های بشردوستانه ۱۵۰ مورد حادثه انفجار مهمات را ثبت کرده‌اند که منجر به تلفات، از جمله در میان کودکان، شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.