صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان

  • کد خبر: ۳۶۸۶۱۳
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، در آیین افتتاح بوستان بانوان بسیج اعلام کرد: با بهره‌برداری از بوستان‌های جدید، تعداد بوستان‌های ویژه بانوان مشهد به ۱۶ بوستان و مساحت آنها به ۶۱ هکتار رسیده است. او از اختصاص ۲۹۰ میلیارد تومان اعتبار جدید برای توسعه این فضا‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) در مراسم افتتاحیه بوستان «شهربانوی بسیج» گفت: در این دوره مدیریت شهری، بوستان شهربانوی وکیل‌آباد با مساحت هفت هکتار و به‌صورت مدرن افتتاح شد و همچنین بوستان‌های کوهسنگی و نصرت به بهره‌برداری رسیدند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: در سال‌های گذشته، ۱۲ بوستان اختصاصی بانوان با مساحت ۵۱ هکتار افتتاح شده بود و اکنون با بهره‌برداری از بوستان‌های جدید، تعداد این بوستان‌ها به ۱۶ و مساحت آن‌ها به ۶۱ هکتار رسیده است. این روند نشان می‌دهد که هم شورای شهر و هم شهرداری نگاه ویژه‌ای به مطالبات بانوان داشته‌اند.

یعقوبی با اشاره به استقبال چشمگیر بانوان از فضا‌های اختصاصی گفت: همین استقبال و مطالبه افزایش این فضاها، انگیزه‌ای شد تا شهرداری در نقاط مختلف شهر بوستان‌های جدیدی احداث کند. کمیسیون خدمات شهری و کمیسیون بانوان شورا نیز در این مسیر پیگیری‌های مؤثری داشته‌اند.

وی با بیان اینکه تا امروز، ۳۰۰ میلیارد تومان برای احداث بوستان‌های بانوان هزینه شده است، افزود: در بودجه امسال نیز ۲۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه این فضا‌ها پیش‌بینی شده است.

معاون شهردار مشهد مقدس اظهار کرد: در منطقه چهار مشهد، بوستان‌های ارم و بهشت فعال هستند و «شهربانوی بسیج» سومین بوستان ویژه بانوان در این منطقه است. برای احداث این بوستان با مساحت دوونیم هکتار، ۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است. طراحی مجموعه به‌گونه‌ای انجام شده که محیطی امن و آرام برای بانوان فراهم باشد.

وی ادامه داد: در طراحی بوستان، فضا‌های گروهی مانند آلاچیق‌ها و آمفی‌تئاتر با هدف ارتقای مهارت‌های اجتماعی بانوان در نظر گرفته شده است. همچنین مسیر دوچرخه‌سواری به طول ۶۰۰ متر در این مجموعه احداث شده و بانوان می‌توانند از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو استفاده کنند. تاکنون، ۱۱ بوستان اختصاصی مسیر دوچرخه دارند و ۱۵۰ دوچرخه بایدو در اختیار بانوان قرار گرفته است.

یعقوبی در پایان، به پروژه‌های دردست‌اقدام اشاره کرد و گفت: بوستان بانوان «آفتاب» در حاشیه بزرگراه امام‌علی(ع) با ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی در آستانه بهره‌برداری است و در منطقه هفت نیز بوستان شهربانوی پنج‌هکتاری شرق »طرق» با ۸۵ درصد پیشرفت در دست اجراست. با افتتاح این دو بوستان، ۱۰ هکتار دیگر به فضا‌های اختصاصی بانوان افزوده خواهد شد. همچنین کلان‌پروژه بوستان بانوان «کرامت» با ۲۷ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.