صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد

  • کد خبر: ۳۶۸۹۸۲
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴
بازداشت «سامی حمدی» روزنامه‌نگار بریتانیایی توسط اداره مهاجرت و گمرک آمریکا پس از سخنرانی در یک مراسم در کالیفرنیا، موجی از انتقاد‌ها را برانگیخته و شماری از منتقدان هشدار داده‌اند که آمریکا در مسیر «دیکتاتوری فاشیستی» قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک روزنامه‌نگار برجسته بریتانیایی در آمریکا بازداشت شده و منتقدان این اقدام را نشانه‌ای از سرکوب سیستماتیک منتقدان سیاست‌های رژیم صهیونیستی در ایالات متحده می‌دانند.

«سامی حمدی»، تحلیلگر سیاسی و مدیر اندیشکده «اینترنشنال اینترست» در لندن پس از حضور در یکی از مراسم‌های «شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی» در ایالات متحده، در فرودگاه سان‌فرانسیسکو توسط اداره مهاجرت و گمرک آمریکا بازداشت شد و «در انتظار اخراج» قرار دارد.

سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرده وضعیت روادید حمدی لغو شده است. یک مقام وابسته به این وزارتخانه در شبکه ایکس نوشت: «در دولت ترامپ، کسانی که از تروریسم حمایت کنند یا امنیت آمریکا را تضعیف کنند اجازه کار یا ورود به این کشور را نخواهند داشت.»

منتقدان می‌گویند «تنها جرم» حمدی محکوم کردن اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه بوده است. شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی بازداشت او را «آدم‌ربایی سیاسی با فشار جریان‌های راستِ حامی اسرائیل» توصیف کرد و آن را تعرض آشکار به آزادی بیان دانست.

شورای مسلمانان بریتانیا از دولت انگلیس خواست فوراً برای آزادی این روزنامه‌نگار وارد عمل شود و تأکید کرد «آزادی مطبوعات گزینشی نیست.» پدر سامی حمدی نیز با انتشار پیامی در ایکس از عموم مردم خواست مواضع فرزندش را در محکوم کردن یهودستیزی و اسلام‌هراسی مرور کنند.

«یاسر قاضی» استاد و پژوهشگر مسلمان در آمریکا نسبت به روند بازداشت‌ها هشدار داد و گفت: «کشور ما به‌سوی یک دیکتاتوری فاشیستی پیش می‌رود؛ جایی که هر گزاره‌ای مخالف روایت رسمی، جرم‌انگاری می‌شود.»

این حادثه در بحبوحه محدودیت‌های گسترده علیه کنشگری در حمایت از فلسطین در آمریکا رخ داده است؛ از لغو مجوز انجمن‌های دانشجویی تا فهرست‌سیاه کردن منتقدان و محدودسازی محتوای آنلاین حامی فلسطین. گروه‌های حقوق‌بشری گفته‌اند این اقدامات بخشی از کارزار هماهنگ برای خاموش کردن صدای مخالفان و مصون کردن رهبران رژیم صهیونیستی از پاسخگویی است.

منبع: ایسنا

برچسب ها: غزه فلسطین آمریکا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.