صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس

  • کد خبر: ۳۶۹۳۲۸
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۸
فیلم سینمایی «مجنون» که روایت عملیات خیبر و شهیدان زین‌الدین را دارد، با عبور از مرز فروش ۸ میلیارد تومان، پوستر تازه‌ای را معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم سینمایی «مجنون» به کارگردانی مهدی شامحمدی و تهیه‌کنندگی عباس نادران همزمان با عبور مجموع فروش خود از مرز ۸ میلیارد تومان، پوستر تازه‌ای با طراحی محمد شکیبا منتشر کرد.

این اثر سینمایی روایتگر زندگی و رشادت‌های شهیدان مهدی و مجید زین‌الدین در جزیره مجنون و عملیات خیبر است و تلاش دارد گوشه‌ای از جانفشانی رزمندگان ایرانی در دوران دفاع مقدس را به تصویر بکشد.

از جمله بازیگران این فیلم می‌توان به سجاد بابایی، بهزاد خلج، شبنم قربانی، محمد رشنو، سید مهدی حسینی، افشین حسنلو، محمدرسول صفری و حسام منظور اشاره کرد. حضور این گروه بازیگری، فضای داستانی فیلم را تقویت کرده و با بازسازی دقیق رخداد‌های تاریخی، مخاطبان را با حال و هوای زمان عملیات خیبر همراه می‌کند.

پوستر تازه فیلم که همزمان با موفقیت فروش آن منتشر شد، فضایی حماسی و تأثیرگذار دارد و نماد ایثار و مقاومت رزمندگان را در جزیره مجنون نمایش می‌دهد. این اقدام تیم تولید، علاوه بر بزرگداشت آثار شهیدان زین‌الدین، توجه مخاطبان و رسانه‌ها را به دستاورد‌های مالی و هنری فیلم جلب کرده است.

فیلم «مجنون» تاکنون با فروش بیش از ۸ میلیارد تومان، یکی از آثار موفق گیشه‌ای سینمای ایران در سال جاری محسوب می‌شود و ادامه نمایش آن در سالن‌های سینما، پیش‌بینی می‌شود این رقم را بیش از پیش افزایش دهد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.