صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بیش از ۵ میلیون ایرانی در صف انتظار اعزام به عمره، باوجود افزایش ظرفیت

  • کد خبر: ۳۶۹۴۷۵
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸
از ابتدای شهریورماه ۱۴۰۴ و هم‌زمان با آغاز دوباره اعزام‌های عمره، روزانه تنها ۵۰۰ نفر عازم سرزمین وحی می‌شدند. این تعداد از مهرماه، دوبرابر شد؛ با این حال بیش از پنج میلیون ایرانی در صف انتظار هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، با عبور ۴۷ هزار ایرانی از صف انتظار عمره، رئیس سازمان حج و زیارت علیرضا رشیدیان می‌گوید که ظرفیت اعزام‌ها از ۱۲ آبان افزایش می‌یابد.

از ابتدای شهریورماه، هم‌زمان با آغاز دوباره اعزام‌های عمره، روزانه تنها ۵۰۰ نفر عازم سرزمین وحی می‌شدند؛ این تعداد از مهر دو برابر شد. با اضافه‌شدن پرواز‌ها از ۲ روز دیگر، ظرفیت روزانه ۳۵ درصد افزایش یافته و به ۱۳۵۰ نفر می‌رسد. به گفته مسئولان، این ظرفیت در «ماه‌های رجب و شعبان» باز هم بیشتر می‌شود.

با وجود افزایش ظرفیت، باز هم بیش از پنج میلیون ایرانی در صف انتظار عمره هستند. پیش از توقف سفرها، سالانه حدود ۸۵۰ هزار نفر به سرزمین وحی اعزام می‌شدند، اما اکنون سازمان حج برنامه دارد تا طی ۷ ماه (تا پایان فروردین آینده) حدود ۴۰۰ هزار نفر را اعزام کند.

رضا سلمانی، مدیر یکی از کاروان‌های عمره، می‌گوید که «اگر همین روند ادامه پیدا کند، شاید نوبت برخی زائران به ۱۴ سال بعد برسد، ولی نباید فراموش کرد که دوره قبل هم همین پیش‌بینی‌ها وجود داشت و در نهایت بیش از ۲۰۰ هزار نفر اعزام شدند.»

در مقابل، مسعود نظری، کارشناس زیارتی، با بیان اینکه برخی از متقاضیان نوبت اعزام داشتند، اما خودشان نرفتند، می‌گوید که «وقتی مردم استقبال نمی‌کنند، پرواز اضافه فقط هزینه است. سال گذشته سازمان حج مجبور شد افرادی را اعزام کند که فیش نداشتند.»

کارشناسان تأکید می‌کنند که کنترل هزینه‌ها، افزایش ظرفیت پرواز‌ها و هماهنگی بیشتر با طرف سعودی می‌تواند روند اعزام‌ها را روان‌تر کرده و میلیون‌ها مشتاق ایرانی را زودتر به سرزمین وحی برساند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.