صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

افزایش ۵۰ درصدی فضای مسقف در حرم امام رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۶۹۶۷۵
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی فضای مسقف حرم امام رضا (ع) گفت: در این راستا و در حال حاضر ۴۰ هزار مترمربع پروژه عمرانی و توسعه‌ای در اماکن متبرکه رضوی در حال اجرا است.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی فیضی در اجلاس مدیران آستان قدس رضوی که با حضور تولیت آستان قدس رضوی و مدیران ارشد بخش‌های مختلف این آستان مقدس در سالن اجتماعات باغ بیلدر برگزار شد به تشریح مأموریت‌ها و حجم بالای خدمات این آستان در بخش‌های مختلف پرداخت.

وی عنوان کرد: گستره مأموریت‌های آستان قدس رضوی در عرصه‌های فرهنگی، خدمت‌رسانی، اقتصادی و عمرانی به‌گونه‌ای است که گزارش کامل تمامی فعالیت‌ها در یک جلسه ممکن نیست، اما افتخار ما در این است که تمام اقدامات با نیت خدمت خالصانه به زائران رضوی انجام می‌شود.

وی با اشاره به ابعاد فعالیت‌ها در حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: امروز با بیش از ۲۵۰ میلیون تشرف سالانه، نیاز به فضای مسقف بیشتری هستیم، به همین منظور در حال حاضر ۴۰ هزار مترمربع پروژه عمرانی و توسعه‌ای در اماکن متبرکه رضوی در حال اجرا است که با بهره‌برداری از آنها، ظرفیت مسقف مجموعه حداقل ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

اجرای پروژه‌های حرم با تکیه بر توان مهندسان ایرانی

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه بسیاری از پروژه‌ها بدون وقفه در زمان حضور زائران و در شرایط سخت عملیاتی انجام می‌شود، تأکید کرد: بازسازی فضا‌های پیشین، نوسازی تأسیسات و انضباط‌بخشی بصری در حرم مطهر از جمله اقدامات مهمی بوده که با تعهد و تخصص نیرو‌های ایرانی و همت مهندسان داخلی اجرا شده است.

فیضی در ادامه سخنانش با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی آستان قدس رضوی، گفت: تنها در سال گذشته بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی چاپ شده و امروز بالغ بر ۱۰۰ هزار دانشجو و دانش‌آموز در مراکز آموزشی وابسته به آستان از جمله دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، مدارس امام رضا (ع) و مهدالرضا (ع) مشغول تحصیل‌اند.

وی افزود: مهدالرضا (ع) افتخاری برای جمهوری اسلامی ایران است که کودک را پیش از ورود به مدرسه با قرآن آشنا می‌کند.

گسترش فعالیت‌های رضوی تا سراسر کشور

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های این آستان مقدس در گستره کشور گفت: از جنوب خراسان بزرگ تا شمال و غرب کشور، جلوه‌های خدمت رضوی در حال گسترش است.

فیضی خاطر نشان کرد: بیمارستان فوق تخصصی رضوی به‌عنوان یکی از پیشتازان خدمات درمانی و صادرات سلامت کشور شناخته می‌شود و درمانگاه‌های وابسته به آستان، نسبت به کمیت و کیفیت خدمات، در سطح کشور بی‌نظیر هستند و همه اطلاعات فعالیت‌ها به صورت شفاف در دسترس عموم قرار دارد.

وی با تأکید بر اینکه بخشی از مأموریت‌های مهم آستان در بخش‌های فرهنگی، کتابخانه مرکزی و موزه، نذورات و ... نیز با رویکرد نظم و شفافیت دنبال می‌شود، گفت: اقدامات مدیریتی جدید در حوزه نظم و بهره‌وری تا امروز در تاریخ آستان بی‌سابقه بوده است.

خودکفایی ۸۵ درصدی آستان قدس در تأمین مالی پروژه‌ها

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و نحوه تأمین منابع مالی اظهار کرد: آستان قدس رضوی توانسته است ۸۵ درصد از منابع پروژه‌های عمرانی و خدماتی خود را بدون اتکا به بودجه‌های دولتی و مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی خود تأمین کند، که این افتخار حاصل مدیریت جهادی و انضباط ساختاری است.

وی افزود: امیدوارم با اتکای به لطف خداوند و عنایات امام رضا (ع)، بتوانیم در مسیر مدیریت مصرف و حفظ منابع آب، گام‌های مؤثر و ماندگاری برداریم.

منبع: آستان نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.