صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استقبال هیأت فوتبال خراسان رضوی از میزبانی دربی پایتخت در مشهد

  • کد خبر: ۳۶۹۷۸۹
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی با بیان اینکه شهرهای مشهد، یزد، اراک و شیراز چهار کاندیدای میزبانی از دربی هستند، گفت: مشهد برای میزبانی از شهرآورد تهران آمادگی کامل دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید خلیل موسوی با اشاره به توانمندی‌های مشهد برای این میزبانی اظهار کرد: مشهد دو ورزشگاه استاندارد دارد؛ ورزشگاه امام رضا (ع) و ورزشگاه ثامن، که پس از بازسازی، در شرایط بسیار مناسبی قرار دارد. این ورزشگاه علاوه بر کیفیت مطلوب زمین چمن، با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون پارکینگ مناسب و دسترسی مطلوب خارج از محدوده پرترافیک شهری، آماده برگزاری مسابقات بزرگ است.

وی افزود: در گفت‌وگویی که با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشتم، ضمن اعلام آمادگی کامل برای میزبانی از دربی، پیشنهاد بازدید از هر دو ورزشگاه و برگزاری نشست اولیه با مسئولان استانی را برای این هفته مطرح کردم که با استقبال آنها روبه‌رو شد.

رئیس هیأت فوتبال خراسان رضوی با اشاره به فرصت مناسب یک‌ماهه تا زمان برگزاری دربی تصریح کرد: در صورت ارائه درخواست رسمی از سوی باشگاه پرسپولیس، موضوع میزبانی مشهد از دربی بلافاصله به استانداری اعلام خواهد شد تا در شورای تأمین استان بررسی و تصمیم‌گیری شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.