صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان اسرائیل (۱۱ آبان ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۹۸۴۲
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹
منابع فلسطینی از شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان‌های رژیم صهیونیستی و افزایش شمار اسرای به شهادت رسیده در زندان‌های این رژیم خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان امور اسرا و باشگاه اسیر فلسطینی اعلام کردند که «محمد غوادره» (۶۳ ساله) از جِنین واقع در کرانه باختری در زندان «گانوت» رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

دفتر اطلاع‌رسانی اسرای فلسطین نیز اعلام کرد که تعداد اسرایی که از زمان آغاز جنگ علیه غزه (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به شهادت رسیده‌اند به ۸۱ نفر رسید که هویت آنها ثبت شده است.

در گزارش دفتر مذکور آمده است: ما مقامات رژیم اشغالگر را مسئول کامل شهادت اسیر، محمد غوادره و جنایت‌های روزمره علیه این اسرا می‌دانیم، این سیاست‌ها جنایت جنگی تمام عیار است.

پیشتر سازمان امور اسرا و دفتر اطلاع‌رسانی اسرا در گزارشی اعلام کردند که اسرای فلسطینی در زندان مگیدو با شرایط معیشتی و بهداشتی ناگوار و بی‌سابقه‌ای مواجه بوده و به طور مکرر مورد سرکوب و ضرب و شتم و انتقال بین سلول‌ها بدون اطلاع قبلی، قرار می‌گیرند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.