صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ورود نخستین پرواز شرکت هواپیمایی «آسترین» به شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره)

  • کد خبر: ۳۶۹۹۱۲
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷
ساعت ۲ و ۳۰ دقیقه بامداد دوشنبه (۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۴) نخستین پرواز شرکت هواپیمایی آسترین به شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بامداد دوشنبه (۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۴) شرکت هواپیمایی «آسترین» از کشور اتریش پرواز‌های مستقیم وین ـ تهران ـ وین را پس از ماه‌ها توقف مجدداً از سر گرفت.

پیش‌تر، شرکت هواپیمایی اتریش که زیرمجموعه گروه لوفتهانزا است اعلام کرده پرواز‌های مستقیم میان فرودگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) و فرودگاه وین از یازدهم آبان از سر گرفته می‌شود. گفته می‌شود که پرواز‌های هواپیمایی اتریش در مرحله نخست به‌صورت محدود و در قالب چند پرواز هفتگی انجام می‌شود و در چارچوب برنامه توسعه پرواز‌های خاورمیانه این شرکت، احتمال افزایش تعداد پرواز‌ها در آینده نیز وجود دارد.

برپایه این گزارش، ساعت ورود هواپیما به فرودگاه امام ۲ و ۳۰ دقیقه بامداد دوشنبه (۱۲ آبان‌ماه) و ساعت خروج آن ۳ و ۲۰ دقیقه بامداد همین روز بود.

این پرواز‌ها در روز‌های دوشنبه، چهارشنبه، جمعه و شنبه برنامه ریزی شده است.

برقراری مجدد پرواز وین _ تهران با هواپیمایی اتریش

همچنین بر اساس مذاکرات صورت گرفته طی دو ماه آینده پرواز لوفت‌هانزا نیز مجدد در مسیر تهران- فرانکفورت انجام می‌شود.

مطابق برنامه ریزی انجام شده، پرواز‌های لوفت‌هانزا از اواسط آذرماه از سر گرفته خواهد شد که ۶ روز در هفته به مقصد فرانکفورت آلمان انجام می‌شود.

منبع:شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.