صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

انسداد موقت مسیر‌های اطراف میدان امام‌حسن‌مجتبی(ع) مشهد به‌دلیل اجرای پروژه عمرانی (۱۲ آبان ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۰۰۰۰
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
  • ۳
مدیرکل نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری مشهد گفت: در ادامه روند اجرایی فاز‌های مختلف پروژه و به‌منظور تسهیل در اجرای عملیات عمرانی، برخی مسیر‌های پیرامونی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن‌مجتبی(ع) در بزرگراه امام‌علی(ع) به‌صورت موقت مسدود شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی زمانیان‌وحیدی در تشریح این خبر، اظهار کرد: در ادامه روند اجرایی فاز‌های مختلف پروژه و به‌منظور تسهیل در اجرای عملیات عمرانی، برخی مسیر‌های پیرامونی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن‌مجتبی(ع) در بزرگراه امام‌علی(ع) به‌صورت موقت مسدود شده‌اند. بر این اساس، مسیر دور میدان امام حسن مجتبی (ع) به سمت بولوار شاهد مسدود شده و همچنین دوربرگردان شرقی میدان امام حسن(ع) به سمت بولوار دانشجو نیز بسته خواهد شد؛ افزون بر این، در خروجی بولوار شاهد از میدان امام حسن (ع) نیز محدودیت ترافیکی و انحراف مسیر ایجاد شده است.

وی افزود: تمامی انسداد‌ها و محدودیت‌ها با هماهنگی پلیس راهور صورت گرفته است، هدف از این اقدام، هموارسازی مسیر اجرای عملیات عمرانی و در عین حال مدیریت روان‌تر ترافیک در محدوده پروژه است تا ضمن حفظ ایمنی شهروندان، اجرای طرح نیز بدون وقفه ادامه یابد.

مدیرکل نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری مشهد ادامه داد: از شهروندان محترم درخواست دارم در مدت اجرای عملیات عمرانی، از مسیر‌های جایگزین استفاده کرده و با عوامل اجرایی طرح و پلیس راهور همکاری لازم را داشته باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
مهربان توسی
۱۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
از تقاطع غیرهمسطح شاهنامه چه خبر؟!
حمید
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سلام شمایی*که اینهارورصدمیکنی برسون به مسئولش*اینکه پل فلزی کم قطر هوایی چپ گرد بزنن رو
سراه خیام**)مشهد ترافیک۴۰ دقیقه ای میشه هرروز چقدر دود میره توهوابنزین وقت استهلاک خب بزنیداین پل رااااانفس مشهدباز میشه میخوان دیده نشه کاخ ملکآبادخب یک بیلبوردبزرگ بزنیداونجا ۱۰۰۰مترزمین باغ روهم بنفع مردم بدید برای پل.. بکنید خب اینکاروووو ای بابا..‌
شهروند
۲۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
ابتدا برای هر کاری و جلوگیری از هدر رفتن زمان و سوخت اطلاع رسانی باید کرد .نه اینکه کار را شما انجام میدهید بعد به اطلاع میرساند که کلی هزینه زمان و اعصاب و سوخت به طرف متحل میکنید بعد اطلاع رسانی میکنید دم همه شما گرم که اینگونه عمل میکنید دستمریزاد میگم