صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

یکی از مدارس مشهد ثبت ملی شد (۱۴ آبان ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۰۵۲۴
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: حکم ثبت ملی دبیرستان آیت الله کاشانی مشهد با عنوان دبیرستان اسوه دفاع مقدس از سوی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور به استاندار خراسان رضوی، ابلاغ شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد موسوی اظهار کرد: دبیرستان آیت‌الله کاشانی که در بلوار بعثت، خیابان وحید مشهد قرار دارد، در دوران انقلاب اسلامی و سال‌های دفاع مقدس، یکی از فعال‌ترین مراکز آموزشی ایران در زمینه حضور داوطلبانه دانش آموزان و معلمان به جبهه‌های جنگ تحمیلی، محسوب می‌شد.

وی افزود: به همین دلیل، دبیرستان آیت‌الله کاشانی به عنوان دبیرستان اسوه یا نمونه در وزارت آموزش و پرورش کشور نیز ثبت شده است.

همچنین رئیس اداره ثبت آثار تاریخی و حرائم اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در این باره گفت: این دبیرستان با بیش از ۶۵۰ اعزام داوطلبانه و ۱۰۵ شهید دانش آموز و معلم، در بین تمام دبیرستان‌های کشور، یک دبیرستان بی نظیر است. در حال حاضر تصاویر برخی از این شهدا در داخل دبیرستان نصب شده و اغلب کلاس‌ها و فضا‌های آن، به نام همین شهدا، نام گذاری شده است.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.