صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تأکید ویژه وزیر آموزش و پرورش بر آموزش معلمان و ساماندهی مدارس کانکسی + فیلم

  • کد خبر: ۳۷۰۵۵۸
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
وزیر آموزش و پرورش گفت: مهم‌ترین هدف این وزارت در دولت چهاردهم، دستیابی به اهداف نظام عدالت آموزشی است. ساماندهی مدارس کانکسی و آموزش معلمان و مدیران در اولویت دستورکار قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت چهاردهم به نیازمندی‌های اساسی دانش‌آموزان است.

وی در ادامه افزود: هدف اصلی آموزش و پرورش در دولت چهادهم، تحقق اهداف عدالت آموزشی است؛ به طوری که در چندین محور در دستورکار قرار گرفته است که بارزترین آن، ساخت فضاهای آموزشی است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر و مدارس سنگی ادامه داد: تمرکز ما بر آن است به زودی مدارس استاندارد را جایگزین این مراکز کنیم و بتوانیم مکان مناسبی را برای دانش‌آموزان مناطق مختلف کشور فراهم کنیم.

کاظمی درنهایت خاطرنشان کرد: در این دولت آموزش معلمان و مدیران برای دستیابی به سطحی از کیفیت با جدیت دنبال می‌شود. 

منبع: مهر

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.