صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد

  • کد خبر: ۳۷۱۱۸۰
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
وزارت کشور یمن از دستگیری و متلاشی شدن یک شبکه جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در بیانیه وزارت کشور یمن آمده است: این دستاورد امنیتی، پس از رصد اطلاعاتی نیرو‌های یمنی صورت گرفته است و باعث کشف و خنثی سازی نقشه‌های این شبکه شده است. اتاق عملیات این شبکه جاسوسی در عربستان سعودی قرار داشته است.

این شبکه جاسوسی از طریق ایجاد هسته‌های کوچک و متعدد به صورت جداگانانه فعالیت کرده و از اتاق مشترک جاسوسی دستور می‌گرفتند.

 هسته‌های جاسوسی، به دست افسران آمریکایی، سعودی و صهیونیستی در خاک عربستان سعودی آموزش دیده‌اند.

این هسته جاسوسی زیرساخت‌های یمن را رصد کرده و تلاش داشتند تا ساختار نظامی و امنیتی، مکان‌های تولید تسلیحات نظامی و پایگاه‌های پرتاب موشک و پهپاد را شناسایی کنند.

این هسته جاسوسی همچنین اطلاعاتی درباره رهبران غیرنظامی دولت، فرماندهان ارتش و نیرو‌های امنیتی، محل استقرار و فعالیت‌های آنها جمع‌آوری و رصد کرده‌اند.

 این شبکه تروریستی در کشتار غیرنظامیان یمنی از طریق چندین عملیات انجام‌شده توسط دشمن آمریکایی و اسرائیلی علیه منازل مسکونی، بازار‌ها و اماکن عمومی دست داشته‌اند.

این گروه‌های جاسوسی با ارائه اطلاعات و مختصات برخی تأسیسات خدماتی به دشمن، به آنها کمک کردند تا این تأسیسات را هدف قرار داده و به منافع مردم یمن آسیب برسانند.

بر اساس بیانیه وزارت کشور یمن، تشکیل اتاق جاسوسی مشترک و گسترش شبکه‌های جاسوسی با هدف قطع پشتیبانی یمن از غزه همزمان با تشدید حملات علیه صنعاء صورت گرفته است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.