صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است

  • کد خبر: ۳۷۱۱۹۶
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۸
نخست‌وزیر مجارستان، «جو بایدن» رئیس جمهور سابق آمریکا را عامل تشدید درگیری در اوکراین دانست و گفت فشار واشنگتن در سال ۲۰۲۲ باعث شد اروپا رویکردی تهاجمی‌تر برابر روسیه در پیش گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ویکتور اوربان نخست‌وزیر مجارستان در نشستی مشترک با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، اعلام کرد که سیاست‌های دولت جو بایدن موجب سوق دادن اتحادیه اروپا به سمت موضعی خصمانه‌تر نسبت به روسیه و در نهایت شعله‌ور شدن جنگ اوکراین شد.

وی اظهار داشت: «اگر فشار دولت آمریکا در سال ۲۰۲۲ نبود، اروپایی‌ها هرگز چنین موضع سختگیرانه‌ای در قبال جنگ اتخاذ نمی‌کردند.»

نخست وزیر مجارستان افزود که برخی از قدرت‌های بزرگ اروپایی در ابتدا تمایلی به دخالت در جنگ نداشتند و تنها حاضر بودند کمک‌های انسان‌ دوستانه ارسال کنند.

مجارستان از آغاز جنگ تا کنون، برخلاف بیشتر اعضای اتحادیه اروپا، با سیاست‌های ضدروسی بروکسل مخالفت کرده و خواستار رویکردی دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری شده است. این کشور همچنین از ارسال سلاح به کی‌یف و از تحریم‌های اروپا علیه مسکو خودداری کرده است.

ترامپ نیز در پاسخ به سخنان اوربان، دولت پیشین آمریکا را مسوول به ‌وجود آمدن جنگ دانست و گفت: «بایدن در واقع این جنگ را پیش برد. من فقط این وضعیت آشفته را تحویل گرفتم.»

وی پیش‌تر نیز هشدار داده بود که در زمان بایدن، خطر گسترش جنگ اوکراین به یک جنگ جهانی سوم وجود داشت.

دیدار اوربان با ترامپ در کاخ سفید در حالی برگزار می‌شود که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ همتای آمریکایی وی توافق کرده‌اند تا دیدار دوم خود را در شهر بوداپست مجارستان برگزار کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.