صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بهره‌برداری از سکوی دوم خط ۳ متروی مشهد (۲۰ آبان ۱۴۰۴) | سرفاصله زمانی ایستگاه‌ها کوتاه شد

  • کد خبر: ۳۷۱۷۹۸
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۳
مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد گفت: امروز، بیستم آبان، وعده دو سکو شدن فاز اول خط ۳ متروی مشهد محقق شد که فاصله زمانی ایستگاه‌ها را به ۸ الی ۱۰ دقیقه می‌رساند.
محمد کاملان
خبرنگار محمد کاملان

به گزارش شهرآرانیوز، آیین بهره‌برداری از سکوی جدید خط ۳ قطارشهری مشهد، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ آبان ۱۴۰۴) با حضور شهردار مشهد مقدس و جمعی از مسئولان شهری برگزار شد.

مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد در آیین بهره‌برداری آزمایشی «سکوی دوم فاز اول خط ۳ قطارشهری» گفت: دو سکو شدن خط سه و افتتاح ایستگاه «بسیج» این خط از وعده‌های مهم مدیریت شهری بود که امروز، یکی از این دو محقق شد.

کیانوش کیامرز، با اشاره به بهره‌برداری آزمایشی از فاز یک خط سه با یک سکو در چند ماه گذشته، اظهار کرد: از سالروز ولادت امام‌رضا(ع)، حرکت آزمایشی فاز یک خط سه با یک قطار و فقط در یک سمت آغاز شده بود و مترو در این خط، فقط از ساعت ۶ صبح تا ظهر فعال بود که امروز و پس از گذشت پنج‌،شش ماه کار فشرده، سکوی دوم خط سه افتتاح و مسافرگیری کامل انجام می‌شود و مترو در این خط همانند خطوط دیگر، از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ شب در خدمت مردم خواهد بود.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما این بود که فاصله حرکت قطار‌ها را مثل خطوط ۱ و ۲ به زیر ۱۰ دقیقه برسانیم که خوشبختانه این موضوع محقق شده است و مردم می‌توانند از ایستگاه‌های میدان شهدا، باب‌الجواد(ع) و پایانه مسافربری امام‌رضا(ع) استفاده کنند و به‌راحتی به حرم مطهر رضوی دسترسی داشته باشند. همچنین امیدواریم تا پایان سال، ایستگاه «بسیج» را هم در این خط به مدار مسافرگیری اضافه کنیم تا اتصال خط ۳ به خط یک به شکل کامل برقرار شود.

کیامرز با بیان اینکه مسافرگیری خط سه فعلاً با قطار‌های خط دو انجام می‌شود، تصریح کرد: فرایند خرید قطار برای خط سه درحال انجام است و اولین قطار‌ها از حدود سه سال دیگر به دست شهرداری می‌رسد و برای همین، در این خط از قطار‌های اضافه خط دو استفاده کردیم که باوجوداین، باز هم سرفاصله با سناریو‌های مختلف به زیر ۱۰ دقیقه رسیده است.

تکمیل اتصال‌های بین‌خطی قطارشهری مشهد

مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد افزود: یکی از اتفاقات مهم این دوره، تکمیل اتصال‌های بین‌خطی قطارشهری بود؛ ایستگاه شریعتی خط ۲ را به خط یک متصل کرده و ایستگاه شهدا خط ۲ را به خط ۳ متصل کرده است و ایستگاه بسیج نیز ان‌شاءالله خط ۳ را به خط یک وصل خواهد کرد. این حلقه ارتباطی باعث تسهیل سفر‌های درون‌شهری و بهبود جابه‌جایی خواهد شد.

کیامرز در پاسخ به سؤالی درباره میزان هزینه‌ای که تا امروز برای خط سه انجام شده است، توضیح داد: تا امروز، حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان برای فاز اول خط ۳ هزینه شده و برای دو سکو شدن این بخش، ۷۰۰ میلیارد تومان در ماه‌های اخیر هزینه کردیم. برای رسیدن به ایستگاه بسیج هم حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بتوانیم تا پایان سال آن را وارد مدار کنیم که البته با پیگیری‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر، منابع مالی لازم در حال تأمین است و امیدواریم طبق برنامه، ایستگاه بسیج خط سه نیز امسال به شبکه مسافرگیری افزوده شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.