صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تشرف ۱۰۰۰ زائراولی از استان مرکزی به حرم مطهر امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۷۲۲۵۸
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹
هزار زائراولی استان مرکزی روز چهارشنبه (۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۴) به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، هزار زائراولی استان مرکزی با همکاری معاونت تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی و با حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره)، با حضور در رواق مبارکه دارالمرحمه حرم مطهر امام رضا (ع) از برنامه‌های فرهنگی معنوی، بهره‌مند شدند.

این مراسم از ساعت ۹ با اجرای قرائت قرآن کریم توسط  جاویدی و اجرای صلوات خاصه و زیارت امین‌الله توسط آقای حجت حسن‌زاده و سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین داودنژاد آغاز شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین داودنژاد در این مراسم گفت: زیارت اول، تنها یک سفر نیست، بلکه یک آغاز است، شروع یک تحول فردی که ریشه در عنایت خاص حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) دارد.

وی، خاطرنشان کرد: ما موظفیم به‌عنوان میزبان، این لحظه مقدس را برای شما ماندگار سازیم تا این تجربه روحانی، نه‌تنها در دل آنها، بلکه در خانواده‌ها و شهرهایشان نیز پرتوافکنی کند.

در انتهای مراسم با توزیع گل متبرک فوق ضریح مطهر، مراسم پایان یافت و زائرین برای اقامه نماز ظهر آماده شدند.

منبع: آستان نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.