صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حذف «وقت اضافه» از تورنمنت العین | برنده با پنالتی مشخص می‌شود

  • کد خبر: ۳۷۲۲۹۹
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
جلسه هماهنگی تورنمنت بین‌المللی العین با حضور نمایندگان چهار تیم ایران، مصر، کیپ‌وِرد و ازبکستان برگزار شد و در جریان آن، قانون حذف وقت اضافه و تعیین برنده با ضربات پنالتی مورد تایید قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر امروز چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ جلسه هماهنگی تورنمنت العین با حضور مدیران و نمایندگان چهار تیم حاضر در این رقابت‌ها، شامل ایران، مصر، کیپ‌وِرد و ازبکستان برگزار شد.

بر اساس مصوبه این جلسه، در صورت تساوی دو تیم در ۹۰ دقیقه، بازی مستقیماً به ضربات پنالتی کشیده می‌شود و وقت اضافه برگزار نخواهد شد. این تصمیم به‌منظور مدیریت بهتر زمان‌بندی مسابقات و کاهش فشار بدنی بازیکنان گرفته شده است.

چهار تیم ایران، مصر، کیپ‌وِرد و ازبکستان که همگی سهمیه حضور در جام جهانی را کسب کرده‌اند، ترکیب تیم‌های شرکت‌کننده در این تورنمنت را تشکیل می‌دهند. 

بر اساس برنامه مسابقات، تیم ملی ایران فردا ۲۲ آبان ماه از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه هَزاع بن زاید به مصاف کیپ‌وِرد می‌رود و دیدار دوم بین مصر و ازبکستان روز جمعه در همین ورزشگاه برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.