صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خادمان آستان قدس رضوی، همواره در خدمت عاشقان حسینی

  • کد خبر: ۳۷۲۵۵۵
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲
قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: با تاکید تولیت آستان قدس رضوی، هرگونه تقاضا برای مراسم یا برنامه‌های مرتبط با حضرت امام حسین (ع) در سریع‌ترین زمان ممکن توسط خادمان این آستان پاسخ داده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی فیضی امشب (۲۲ آبان ماه ۱۴۰۴) در مراسم اختتامیه بیست و دومین اجلاسیه پیرغلامان حسینی در حرم مطهر امام رضا (ع) گفت: آمار تشرف و حضور زائران نه تنها کاهش نیافته بلکه در سال جاری بیش از ۲۵۰ میلیون تشرف و حضور، و بیش از ۳۰ میلیون زائر در مشهد مقدس داشته‌ایم».

فیضی ادامه داد: افتخار خدمت به زائران نه تنها برای عاشقان داخلی بلکه برای شیعیان و مسلمانان از ۹۲ کشور دنیا است. ما با تاکید تولیت معزز، اداره و تشکیلات ویژه‌ای برای زائران غیرایرانی ایجاد کرده‌ایم و خدمات خود را به زائران کشور‌هایی مانند عراق، افغانستان، پاکستان، آذربایجان و ده‌ها کشور دیگر ارائه می‌کنیم.

وی تأکید کرد: هرگاه موضوع یا مراسمی با نام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مطرح شود، خادمان آستان قدس رضوی بنا به تاکید تولیت معزز، تمام توان خود را برای خدمتگزاری به کار می‌گیرند و هر تقاضایی را در کوتاه‌ترین زمان اجابت می‌کنیم.

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به همکاری کامل این آستان در برگزاری اجلاس‌های مذهبی گفت: آستان مقدس رضوی با افتخار تمامی امکانات خود را در اختیار این اجلاس‌ها قرار می‌دهد و امیدواریم عشق به اهل بیت (ع) در خانواده‌ها، نسل‌ها و زندگی مردم همچنان موج بزند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.