صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سبزپوشی کم‌رمق بورس پس از ۴ روز سخت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ آبان ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۲۷۶۴
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
بازار سرمایه اولین روز کاری هفته را با سبزپوشی بیش از ۶ هزار واحدی و بازپس‌گیری کانال ۳.۱ میلیون واحدی پس از ۴ روز متوالی منفی آغاز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص اصلی تالار شیشه‌ای امروز توانست با رشد ۰.۲۱ درصد، به ارتفاع ۳ میلیون و ۱۰۵ هزار واحد صعود کند. نماد‌های فملی، شپنا، شتران و شستا بیشترین اثر مثبت و نماد‌های میدکو، وپاسار و فولاد بیشترین اثر منفی را بر عملکرد امروز این شاخص گذاشتند.

شاخص هم‌وزن با سبقت از شاخص کل، ۰.۴۱ درصد مثبت شد و شاخص فرابورس نیز ۰.۲۱ درصد به ارتفاع خود افزود.

در جریان معاملات امروز، حقیقی‌ها ۸۷ میلیارد تومان پول وارد بازار کردند و صندوق‌های طلا نیز میزبان پول حقیقی‌هاست.

حجم معاملات خرد امروز به ۱۶.۳ میلیارد برگه سهم و ارزش معاملات خرد به ۶ هزار و ۹۴۳ میلیارد تومان رسید.

بازار سهام روز جاری را با سبزپوشی ۷۵ درصد نماد‌ها آغاز کرد؛ اما به‌مرور با حضور عرضه‌کنندگان، شاخص کل کمی عقب‌نشینی کرد. با این حال، صحنه تقابل عرضه و تقاضا باعث شد تا بازار هرچند ضعیف، مثبت به کار خود پایان دهد.

درحالی‌که شاخص‌های سهامی، سعی داشتند تا سبزپوشی بازار را به نمایش بگذارند، اما دادوستد‌های بورسی کم‌رمق بودند و ارزش معاملات خرد امروز به سطوح پایین نسبت‌به هفته‌های گذشته سقوط کرد.

به اعتقاد کارشناسان، کم‌رمقی معاملات بورس در کنار نوسان تغییر مالکیت حقیقی، حکایت از آن دارد که افزایش ابهامات سیاسی و اقتصادی در کنار جذابیت بازار‌های موازی، دوباره بورس تهران را منزوی کرده است.

به نظر کارشناسان، سبزپوشی اندک بورس در روز جاری به دلیل حفظ کانال ۳ میلیون واحدی بوده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.