صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آزمایش یک بمب حرارتی هسته‌ای توسط آمریکا

  • کد خبر: ۳۷۲۸۱۹
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد این کشور یک بمب حرارتی هسته‌ای تاکتیکی B۶۱-۱۲ بدون کلاهک جنگی را در ماه اوت آزمایش کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آزمایشگاه‌های ملی ساندیا متعلق به وزارت انرژی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ایالات متحده در ماه اوت سال جاری، یک بمب حرارتی هسته‌ای تاکتیکی B۶۱-۱۲ بدون کلاهک جنگی را آزمایش کرده است.

در این بیانیه آمده است: این آزمایش در مکانی در صحرای نوادا طی تاریخ ۱۹ تا ۲۱ نوامبر انجام شده است. در جریان این آزمایش نسل پنجم جت‌های جنگنده F-۳۵، این تسلیحات را با کلاهک‌های خنثی تحویل داده رها کردند، همچنین این آزمایش در هماهنگی با اداره امنیت ملی هسته‌ای (NNSA) انجام شد.

لازم به ذکر است NNSA برنامه‌ای را برای افزایش طول عمر این بمب‌های هوایی تا ۲۰ سال، در اواخر سال ۲۰۲۴، تکمیل کرده است.

این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا امروز، شنبه، گفت که به‌زودی کشورش نیز مثل دیگر کشور‌ها دست به آزمایش‌های اتمی خواهد زد هرچند این را هم اذعان کرد که خلع‌سلاح هسته‌ای را بهترین راه برای جلوگیری از خطر این سلاح‌ها می‌داند.

وی همچنین پیشتر تهدید کرده بود که ایالات متحده در صورت اقدام سایر کشورها، آزمایش‌های اتمی انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، او بدون اشاره دقیق به نوع این آزمایش‌ها، گفت: ما هم آزمایش‌هایی انجام خواهیم داد، بله، اگر آنها انجام دهند، ما هم انجام می‌دهیم.

علاوه بر این ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال اعلام کرد که دستور داده است وزارت جنگ فوراً فرآیند آزمایش‌های اتمی را آغاز کند.

دونالد ترامپ مدعی شد که این آزمایش پاسخی به فعالیت‌های مشابه قدرت‌های رقیب است، حال آن که هیچ یک از قدرت‌های رقیب آمریکا در سال‌های گذشته اقدام به آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نکرده‌اند.

هرچند ایالات متحده از سال ۱۹۹۲ (۱۳۷۱ شمسی) هیچ آزمایش انفجاری اتمی انجام نداده است، این اعلامیه می‌تواند پیامد‌های گسترده‌ای در سطوح راهبردی، دیپلماتیک، زیست‌محیطی، بهداشتی، اقتصادی و داخلی به‌همراه داشته باشد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.