صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

صرفه‌جویی ۶۷۰ میلیارد ریالی در مصرف گندم و آرد استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۷۲۹۶۰
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی از تحقق اجرای طرح کاهش درصد سبوس‌گیری آرد در نانوایی‌ها و همچنین تولید نان کامل در ۱۴۰ واحد نانوایی در سطح استان خبر داد و گفت: این اقدام با هدف استفاده بهینه از منابع گندم، حفظ ارزش غذایی آرد و نان، و ارتقای بهره‌وری در زنجیره تولید اجرا شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

محمدابراهیم سهرابی روز یکشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: بر اساس مصوبه کارگروه گندم، آرد و نان استان، درصد سبوس‌گیری در انواع آرد تولیدی به‌گونه‌ای تنظیم شد که برای نان بربری آرد با حداکثر ۱۵ درصد سبوس‌گیری، برای نان تافتون و لواش آرد با حداکثر ۱۲ درصد و برای نان سنگک آرد با حداکثر ۷ درصد سبوس‌گیری در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: اجرای این طرح، ضمن افزایش کیفیت تغذیه‌ای نان، منجر به صرفه‌جویی بیش از ۳۱۰۰ تن گندم به ارزش ۶۷۰ میلیارد ریال طی دو ماه شهریور و مهر ۱۴۰۴، در استان شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۴۰ واحد نانوایی در سطح استان تولید نان کامل را در دستورکار دارند و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، این تعداد تا پایان سال به بیش از ۳۰۰ واحد افزایش خواهد یافت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.