صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تعداد شهدای غزه به ۶۹ هزار و ۴۸۳ نفر رسید (۲۵ آبان ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۳۱۲۲
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
وزارت بهداشت غزه امروز از افزایش شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۶۹ هزار و ۴۸۳ نفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، پیکر ۱۷ شهید و نیز سه مجروح به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شدند که از این تعداد ۱۵ پیکر از زیر آوار بیرون آورده شدند.

وزارت بهداشت غزه تأکید کرد که از زمان اعلام آتش‌بس در ۱۸ مهر ۱۴۰۴ تاکنون ۲۶۶ نفر شهید و ۶۳۵ نفر زخمی شده و علاوه بر آن پیکر ۵۴۸ شهید از زیر آوار بیرون آورده شد که با احتساب این رقم، تعداد شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۶۹ هزار و ۴۸۳ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۱۷۰ هزار و ۷۰۶ نفر رسید.

در همین ارتباط مقام ارشد آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل متحد (آنروا) اعلام کرد که اسرائیل با ادامه اعمال محدودیت بر جریان کمک‌ها به غزه، جایی که جمعیت آن با شروع زمستان همچنان با کمبود شدید غذا و کالاهای حیاتی مواجه است، قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند.

ناتالی بوکلی معاون کمیسر کل آنروا به روزنامه گاردین گفت که تمام جهان از جمله اتحادیه اروپا و ایالات متحده باید فشار بر کابینه اسرائیل را برای تضمین جریان نامحدود کمک‌ها به غزه افزایش دهند.

بوکلی در جریان سفر اخیر خود به بروکسل، در گفتگو با این روزنامه انگلیسی عنوان کرد که آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل متحد به اندازه کافی غذا، چادر و سایر ملزومات برای پر کردن معادل حداکثر ۶ هزار کامیون دارد.

وی افزود: درحالی که زمستان نزدیک می‌شود و قحطی همچنان گریبانگیر مردم است، بسیار مهم است که همه این کمک‌ها بدون تاخیر وارد غزه شوند. تدارکات ما می‌تواند غذا را برای کل جمعیت به مدت حدود سه ماه تامین کند. کمک‌ها در اردن و مصر است و نمی‌تواند وارد شود. این در مورد سایر آژانس‌های سازمان ملل متحد نیز صدق می‌کند زیرا محدودیت‌ها و موانع هنوز وجود دارد.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.

جنبش حماس روز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

ارتش رژیم اسرائیل نیز ظهر جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ به صورت رسمی از اجرایی شدن آتش‌بس در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد: براساس توافق، نیروهای اسرائیلی در مناطق خاصی از نوار غزه مستقر خواهند ماند و رفت و آمد از جنوب به شمال نوار غزه از طریق خیابان الرشید و جاده صلاح الدین مجاز خواهد بود.

این درحالی است که رژیم صهیونیستی همچنان به کارشکنی در اجرایی شدن مفاد مرحله اول آتش بس و نقض مکرر آن ادامه می دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.