صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اولتیماتوم استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های اجرایی برای رسیدگی به مکاتبات اداری

  • کد خبر: ۳۷۳۱۳۶
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷
نماینده عالی دولت در استان گفت: از این به بعد، رسیدگی به مکاتبات اداری در همه دستگاه‌ها ضرب‌الاجل سه‌روزه دارد و اگر یک نامه اداری بیش از این در سامانه دولت معطل ماند، دستگاه مربوطه در سیستم ارزیابی عملکرد ادارات توبیخ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در بیست‌ویکمین نشست «یکشنبه‌های اقتصادی» استاندار خراسان رضوی که صبح امروز (یکشنبه، ۲۵ آبان ۱۴۰۴) برگزار شد، در جریان بررسی و جمع‌بندی محور‌های مختلف این نشست اظهار کرد: در شرایط فعلی، ما نیاز داریم به اصلاح ریشه‌ای و مدیریت بنیادین کارها، زیرا در شرایطی که تجار استان گرفتار هزار و یک چالش میدانی در گمرکات هستند، به‌طور واضحی دستگاه‌ها در مباحث کلان و بخشنامه‌های کلی گرفتار مانده‌اند. به تازگی طرحی در کمیسیون واردات اتاق بازرگانی استان استخراج شده که مشتمل بر ۲۰ راهکار مؤثر و کامل برای برون‌رفت از مشکلات فعلی و انتخاب یک استراتژی جامع وارداتی است. طرح را خوانده‌ام. به‌زودی زیرساخت‌های عملیاتی برای آن طراحی و اجرا خواهد شد.

وی افزود: حتماً اتفاقات خوبی خواهد افتاد. اصرار من این است که اگر هم مشکلات بی‌شمار وجود دارد، ما باز نیمه پر لیوان را ببینیم. این تنها راه پیش پای ماست تا بتوانیم چالش‌ها را حل کنیم.

تجهیز گمرکات استان به آزمایشگاه تخصصی

نماینده عالی دولت در استان خاطرنشان کرد: در جریان سفر به قرقیزستان، جلسات مجزا و مفصلی با تجار ایرانی داشتم که در جریان آنها، مشکلات متعددی احصا و برایشان راهکار پیدا شد؛ از جمله همین بحث صادرات چای که امروز مجبور هستیم همه محموله‌ها را به آزمایشگاه چای لاهیجان بفرستیم درحالی که این موضوع، فرآیند صادرات را سخت و طاقت‌فرسا کرده است. این وضعیت درست نیست. به همین دلیل، به‌زودی گمرک استان را به آزمایشگاه تخصصی چای تجهیز می‌کنیم تا نیاز به ارسال محموله‌ها به لاهیجان نباشد.

وی ادامه داد: من باور دارم که می‌توان مشکلات فعالان اقتصادی را حل کرد. نمی‌گویم همه مشکلات را، چون واقعاً بعضی چالش‌های کشوری هستند که نیاز به پیگیری دارد، اما می‌توان ۹۰ درصد از مسائل موجود را برطرف کرد. در مسائل ملی هم درحال پیگیری هستیم تا این ظلم آشکار به استانی در حد و اندازه خراسان رضوی برطرف شود. هدف‌گذاری قطعی، حل کامل مشکلات مربوط به ثبت سفارش است. حتی اگر فرآیند تخصیص ارز درست نشود، ثبت سفارش باید اصلاح شود.

علیه بانک‌های متخلف، اعلام‌جرم می‌شود

استاندار خراسان رضوی با گلایه از بی‌قانونی برخی بانک‌ها در اجرای تعهدات ارزی تصریح کرد: البته بعضی مسائل نیز واقعاً جای تأمل و تأسف دارد. اینکه بانکی به وظیفه خود عمل نکند یا برای هر درخواست، خود را ملزم به کسب‌تکلیف از تهران بداند، جای بررسی دارد. من توصیه می‌کنم در این موارد پرونده را به تعزیرات ارجاع دهید تا اگر تخلف احراز شد، علیه متخلف اعلام‌جرم شود. بنده همین‌جا تعزیرات استان را مأمور می‌کنم به برخورد قاطع و باید هم برخورد شود.

وی تأکید کرد: در بحث مکاتبات و امور بروکراتیک اداری هم تأکید می‌کنم که در مقام مصوبه قطعی این جلسه، دستور استانداری به همه دستگاه‌ها را قید و پیگیری کنید. از این به بعد، رسیدگی به مکاتبات اداری در همه دستگاه‌ها ضرب‌الاجل سه‌روزه دارد و اگر یک نامه اداری بیش از این در سامانه دولت معطل ماند، دستگاه مربوطه در سیستم ارزیابی عملکرد ادارات توبیخ خواهد شد.

طراحی یک ارز دیجیتال جدید برای تجار استان

مظفری گفت: در برنامه هفتم توسعه تأکید شده که باید واردات را ۱۶.۲ درصد و صادرات را ۲۳ درصد رشد بدهیم. این موضوع نشان‌دهنده اهمیت تجارت است؛ تجارتی که یک جنبه از آن همان شکل‌های سنتی است و باید جنبه‌های جدید همچون تجارت دیجیتال را هم ببینیم. در سفر قرقیزستان، یک ارز دیجیتال بر پایه طلا و یک پلتفرم مشابه سوئیفت راه‌اندازی شد که به احتمال زیاد می‌تواند بخشی از نیاز‌های مبادلات ارزی تجار ما را برطرف کند.

وی بیان کرد: در حوزه صادرات و واردات، حفظ توازن خیلی مهم است؛ مخصوصاً با کشور‌های همسایه که اگر متمرکز بر صادرات باشیم، در بلندمدت باعث نارضایتی شرکای تجاری خواهد شد. اگر در مورد کشور‌هایی که با آنها کار می‌کنیم، حجم صادرات ما افزایش پیدا کند، اما نتوانیم واردات انجام دهیم، حتماً آنها نیز واکنش خواهند داشت و توازن تجاری به هم می‌خورد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.