صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مراکش امیدوار شد | بازگشت زودتر از موعد اشرف به میادین

  • کد خبر: ۳۷۳۳۳۳
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
اشرف حکیمی که با مصدومیتی شدید در بازی مقابل بایرن همراه شد، حالا اخبار امیدوارکننده‌ای از بازگشت او به میادین گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که هواداران مراکش با نگرانی روز‌های منتهی به جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ را دنبال می‌کنند، در ساعات اخیر تاریخ احتمالی بازگشت اشرف فاش شده و رسانه‌های مراکشی از بازگشت ستاره بزر کشورشان می‌گویند؛ بازگشتی که می‌تواند نفس تازه‌ای به برنامه‌های تیم ملی مراکش بدهد. تیم ملی‌ای که مصمم است با استفاده از امتیاز میزبانی جام ملت‌ها جام قهرمانی را در خانه نگه دارد.

حکیمی در دیدار پاری سن ژرمن مقابل بایرن مونیخ در ۴ نوامبر و بعد از تکل از پشت لوئیس دیاز دچار مصدومیت شد. گفته می‌شد او شش تا هشت هفته دور از میادین خواهد بود. با این برآورد، حضور او در شروع جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ در ابهام قرار گرفته و به احتمال زیاد اشرف دو بازی اول مراکش را از دست می‌دهد؛ دیدار مقابل کومور در ۲۱ دسامبر و بازی با مالی در ۲۶ دسامبر.

با این حال، طبق گزارش امروز رسانه‌ها در مراکش، پاری سن ژرمن و فدراسیون فوتبال مراکش به صورت فشرده در تلاشند تا ستاره خط دفاعی مراکش را برای بازی سوم تیم ملی کشورش مقابل زامبیا در ۲۹ دسامبر یا حداقل برای مرحله یک هشتم نهایی آماده کنند. منابع نزدیک به باشگاه پاریسی می‌گویند روند ریکاوری حکیمی بهتر از انتظار پیش می‌رود و این موضوع کمی امیدواری ایجاد کرده است.

ده روز از شبی که حکیمی با چهره‌ای گریان پارک دو پرنس را ترک کرد گذشته و تصاویر جدیدی که او در اینستاگرامش منتشر کرده نشان می‌دهد کار در سالن بدنسازی را از سر گرفته است. برای مراکش، این نشانه‌ای است که شاید هنوز فرصت برای در اختیار داشتن ستاره محبوبشان در خانه از بین نرفته باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.