صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جدایی یک بازیکن از استقلال قطعی شد

  • کد خبر: ۳۷۳۵۸۱
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
موسی جنپو، مهاجم مالیایی در نیم فصل دوم به طور قطع از استقلال جدا خواهد شد. این بازیکن با سبب مصدومیت‌های مکرر و ناتوانی درحضور درترکیب اصلی از فهرست کنار خواهد رفت.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، موسی جنپو که با مصدومیت‌های پی‌درپی و شرایط نامطمئن در ترکیب استقلال دست‌وپنجه نرم می‌کند، حالا بیش از همیشه در آستانه جدایی قرار گرفته است. این بازیکن در ماه‌های اخیر دقایق بسیار کمی به میدان رفته و نه‌تنها نتوانسته انتظارات فنی را برآورده کند، بلکه بار‌ها به دلیل مصدومیت از شرایط مسابقه دور بوده است. به همین دلیل، او یک گزینه قطعی برای خروج در نیم‌فصل دوم محسوب می‌شود؛ تصمیمی که باشگاه نیز به آن تمایل دارد.

با این حال، جدایی جنپو به‌طور مستقیم وابسته به باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال است. اگر پنجره باز نشود، استقلال نمی‌تواند بازیکن جدیدی به‌جای او جذب کند. البته در صورتی که آبی‌ها بخواهند ماشاریپوف را در نیم‌فصل دوم وارد لیست کنند، این موضوع چندان پیچیده نخواهد بود؛ چراکه نام ماشاریپوف از قبل در لیست لیگ وجود دارد و کنار گذاشتن جنپو تنها باعث می‌شود تیم از بازیکنی که عملاً کمترین بازدهی را داشته و دستمزد قابل توجهی نیز دریافت کرده، خلاص شود و نام ماشاریپوف جایگزین شود.

در صورت باز شدن پنجره، استقلال بدون تردید یک بازیکن جایگزین جذب خواهد کرد و این موضوع خروج جنپو را قطعی‌تر می‌کند. همه نشانه‌ها حکایت از آن دارد که او نخستین جداشده استقلال در نیم‌فصل دوم خواهد بود و جایی در برنامه‌های فنی ساپینتو نخواهد داشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.