صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آخرین وضعیت «هادی مرزبان» کارگردان پیشکسوت تئاتر

  • کد خبر: ۳۷۴۳۶۹
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
هادی مرزبان، کارگردان پیشکسوت تئاتر هم چنان در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هادی مرزبان، کارگردان پیشکسوت تئاتر که از چند روز پیش به دلیل ناراحتی لوزالمعده در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده است، همچنان در همین بخش تحت درمان است.

فرزانه کابلی، دیگر هنرمند تئاتر و همسر مرزبان درباره تازه‌ترین وضعیت حال او گفت: او همچنان در بخش آی سی یو بستری است و امروز به او آمپول بیهوشی تزریق شده زیرا به دلیل تعدد لوله‌هایی که به او وصل است، شرایطش، سخت و کلافه‌کننده است.

او توضیح داد: توده بزرگی در لوزالمعده اش وجود دارد که باید جراحی شود ولی فعلا آقای مرزبان، شرایط جراحی را ندارد. در این چند روزه فنر زده‌اند که بتوانند مراحل درمان را جلو بیندازند ولی هنوز شرایط برای جراحی اش، فراهم نیست. با این حال امیدوارم حالش بهتر بشود که بتوانند مراحل درمان را طی کنند.

هادی مرزبان، کارگردان پیشکسوت تئاتر از اواسط هفته گذشته در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان نیکان غرب بستری است.

او در تدارک اجرای تازه‌ترین نمایشش با نام «پریزاد» بود که فعلا به دلیل بیماری‌اش، نیمه کاره مانده است.

مرزبان، زاده فروردین سال ۱۳۲۳ است و در کارنامه هنری‌اش اجرای نمایش‌هایی همچون «لبخند باشکوه آقای گیل»، «پلکان»، «خاطرات هنرپیشه نقش دوم»، «خانمچه و مهتابی»، «باغ شب‌نمای ما»، «شب روی سنگفرش خیس»، «آهسته با گل سرخ»، «نوبت دیوانگی»،«آمیز قلمدون»، «هاملت با سالاد فصل»، «سیمرغ»، «میر عشق»، «تنبورنواز» و ... دیده می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.