صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بازگشت نازون به تمرینات استقلال | آبی‌ها برای نبرد با الوصل تکمیل شدند

  • کد خبر: ۳۷۴۴۳۶
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲
مهاجم اهل هائیتی پس از سفری طولانی و غیبت چندروزه، به تمرینات استقلال برگشت تا آبی‌ها برای دیدار مهم مقابل الوصل آماده شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، تمرینات تیم فوتبال استقلال برای دیدار هفته پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا۲ مقابل الوصل امارات، امروز شنبه اول آذر دنبال شد و حضور دوباره داکنز نازون نکته برجسته این جلسه بود.

مهاجم هائیتی استقلال که پس از مسابقات فیفادی و صعود تیم ملی کشورش به جام جهانی ۲۰۲۶ چند روز از تمرینات غایب بود، پس از یک سفر ۷۲ ساعته امروز به جمع آبی‌ها بازگشت و خود را برای بازی چهارشنبه آماده کرد.

از سوی دیگر، موسی جنپو دیگر بازیکن خارجی استقلال که به دلیل مصدومیت دیدار جام حذفی مقابل پادیاب خلخال را از دست داده بود، امروز در تمرینات شرکت کرد اما هنوز مشخص نیست که بتواند مقابل الوصل به میدان برود.

دیدار استقلال و الوصل روز چهارشنبه ۵ آذر از ساعت ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.