صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ادعای زنگنه: بودجه پیشنهادی دولت در سال ۱۴۰۴ را کاهش دادیم

  • کد خبر: ۳۷۵۱۹۷
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با رد ادعای برخی دولتمردان درباره تصویب بودجه بدون منابع واقعی، تأکید کرد مجلس نه‌تنها سقف پیشنهادی دولت را تغییر نداده بلکه رقم ۱۱ هزار و ۸۰۰ همت ارائه‌شده از سوی دولت چهاردهم را به ۱۱ هزار و ۲۰۰ همت کاهش داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن زنگنه با اشاره به برخی اظهارات دولتمردان که مدعی شده‌اند مجلس بودجه‌ای تصویب می‌کند که منابع آن موجود نیست، گفت:به نظر بنده این موضوع از عدم اطلاعات کافی در زمینه اعداد و ارقام بودجه نشات می‌گیرد.

نماینده مردم تربت‌حیدریه و مه‌ولات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه بودجه سال ۱۴۰۴ به مجلس بیان کرد: اتفاقا ارقام بودجه‌ای که از سوی دولت چهاردهم به مجلس ارائه شد را نیز کمتر هم کردیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: از این رو مجلس شورای اسلامی ۱۱ هزار ۸۰۰ همت را تحویل گرفته و بودجه را نهایتا با ۱۱ هزار ۲۰۰ همت بست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته ممکن است مجلس براساس تشخیص خود اعدادی از بودجه را جابه جا کرده باشد به عنوان مثال هزینه کرد اوراق از جایی به جای دیگر منتقل شود، اما اعداد و ارقام کلی بودجه تغییر نکرده است.

زنگنه تاکید کرد: همواره برای مجلس، رقم و سقف بودجه حائز اهمیت است؛ لذا همان سقف بودجه‌ای که دولت به مجلس ارائه کرد، به تصویب مجلس رسید. از این رو اطلاعات این موضوع حتما باید از طریق مسئولین سازمان برنامه و بودجه به رئیس جمهور نیز منتقل شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.