صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آتش‌سوزی در جنگل‌های ساری و نکا مهار شد (۱۰ آذر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۶۴۴۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۶
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: آتش سوزی جنگل‌های ساری و نکا به گستره پنج هکتار به طور کامل خاموش شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسینعلی محمدی با اعلام این مطلب اظهار کرد: این آتش سوزی‌ها که به خاطر انباشت لاش‌برگ‌ها و سرشاخه‌های خشک شعله گرفته بود در اقدام فوری نیرو‌های امدادی خاموش شد.

وی گفت: آتش سوزی جنگل‌های ساری و نکا سطحی بود و خسارت‌های زیادی برای درختان هیرکانی به همراه نداشت. نیرو‌های امدادی به کمک مردم این ۲ فقره آتش سوزی را به سرعت خاموش کردند.

محمدی ادامه داد: با وجود خشکی پوشش گیاهی، حضور به‌موقع نیرو‌ها و هماهنگی عملیات موجب شد تا حریق به‌طور کامل مهار شود و از سرایت آن به مناطق مجاور جلوگیری شود.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران یادآور شد که اقدامات پیشگیرانه و نظارت مستمر بر عرصه‌های جنگلی ادامه دارد تا از وقوع حریق‌های مشابه جلوگیری شود.

منیع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.