صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال | دربی ۱۰۶ در کوره مسابقات

  • کد خبر: ۳۷۷۰۸۰
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
تیم‌های پرسپولیس و استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف هم می‌روند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال از ساعت ۱۵:۳۰ فردا (جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴) در شهر اراک، دربی تهران را برگزار می‌کنند!

سرخابی‌های پایتخت فردا در اراک و دور از هیاهوی آزادی، شهرآورد صدوششم لیگ برتر را برگزار می‌کنند؛ مسابقه‌ای که فراتر از یک بازی معمولی است و می‌تواند مسیر فصل دو تیم را تغییر دهد. پرسپولیس با اوسمار ویرا پس از دو برد متوالی احیا شده و برای بازگشت به صدر جدول تنها یک گام فاصله دارد؛ گامی که اگر مقابل رقیب سنتی برداشته شود، می‌تواند پرونده روز‌های ناپایدار ابتدای فصل را برای همیشه ببندد. در سمت مقابل، استقلال با وجود یک بازی کمتر همچنان صدرنشین است، اما فشار روانی بزرگی روی ریکاردو ساپینتو سنگینی می‌کند؛ سرمربی پرتغالی هنوز نتوانسته در بازی‌های بزرگ و به‌ویژه شهرآورد‌ها نشانی از اقتدار نشان دهد و با دو تساوی و یک شکست، برای فرار از تکرار ناکامی‌ها تنها یک راه دارد: پیروزی.

درون دروازه کفه ترازو کمی به نفع سرخ‌هاست. پیام نیازمند که اولین حضورش در شهرآورد را تجربه می‌کند، این فصل یکی از مهره‌های باثبات پرسپولیس بوده است. در سوی مقابل، آنتونیو آدان پس از مهار پنالتی فولاد، حالا با اعتمادبه‌نفس بیشتری پا به میدان می‌گذارد؛ دیداری که شاید برای ادامه حضور او در ترکیب ثابت، نقشی تعیین‌کننده داشته باشد.

در خط دفاع، هر دو تیم با یک ابهام مشترک در پست دفاع راست مواجه‌اند. پرسپولیس هنوز بین یعقوب براجعه و سرژ اوریه به جمع‌بندی نرسیده و استقلال هم در همین پست بین صالح حردانی و رامین رضاییان مردد است. با این حال، شاید مهم‌ترین چهره این خط محمدحسین کنعانی‌زادگان باشد؛ مدافعی که سابقه گل‌زنی و تاثیرگذاری در شهرآورد را دارد و دوباره باید بخشی از بار تاکتیکی تیم را به دوش بکشد.

در میانه میدان دو تیم با غایبان مهم روبه‌رو هستند. پرسپولیس ماریو باکیچ را در اختیار ندارد و احتمال غیبت تیوی بیفوما نیز وجود دارد؛ موضوعی که شاید اوسمار را وادار به استفاده از رضا شکاری تازه‌برگشته کند. در استقلال، اما غیبت منیر الحدادی، بزرگ‌ترین ضربه تاکتیکی محسوب می‌شود. با این حال، حضور یاسر آسانی در فرم مناسب، امید اصلی آبی‌ها برای برتری‌سازی در میانه میدان خواهد بود.

در خط حمله نیز تقابل تجربه و جوانی جذابیت‌های خاص خود را دارد. علی علیپور که بار‌ها مقابل استقلال تاثیرگذار ظاهر شده، حالا به‌دنبال بازگشت به روز‌های گل‌زنی و نزدیک شدن به رکورد صفر ایرانپاک است. در سوی دیگر، سعید سحرخیزان با دو گل اخیرش در رقابت‌های آسیایی و لیگ، حالا خود را آماده بزرگ‌ترین آزمون دوران حرفه‌ای کرده است.

شهرآورد صدوششم می‌تواند برای هر دو تیم نقطه تغییر باشد؛ برای پرسپولیس راه بازگشت به صدر و برای استقلال راه اثبات اقتدار. فردا در اراک، دوباره تاریخ ثبت خواهد شد؛ حال باید دید کدام رنگ پررنگ‌تر از میدان خارج می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.