صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

افتتاح فاز ۳ زائرسرای رضوی در مشهد (۱۹ آذر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۸۰۷۰
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی گفت: امروز سه بلوک جدید در مجموعه زائرسرای رضوی افتتاح می‌شود که ۵۰۰ نفر به ظرفیت زائرسرا اضافه خواهد شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین استادآقا، امروز (۱۹ آذر ۱۴۰۴) در مراسم آغاز رویداد «آیینه و شمعدان» (تأمین جهیزیه ۱۵۰۰ نومزدوج در سراسر کشور) و افتتاح فاز ۳ زائرسرای رضوی اظهار کرد: زائرسرای رضوی تا پیش از این، دارای ۱۶ بلوک بوده که جمعاً ۲۴ هزار مترمربع زیربنا و تقریباً ۲۰۰۰ نفرشب امکان اقامت داشته است.

وی افزود: امروز، سه بلوک جدید در این مجموعه افتتاح می‌شود که ۵۰۰ نفر به ظرفیت زائرسرا اضافه خواهد شد. تالار «خورشید هشتم» نیز با ۲۰۰۰ مترمربع زیربنا، آماده شده و سالن جلسات نیز آماده است. ساختمان «دارالشفا» را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زائرسرا تکمیل کردیم که برای استفاده درمانی به‌کارگیری شده است. در ادامه، برنامه جدیدی داریم که در حال طراحی هستیم.

استادآقا بیان کرد: عملیات اجرایی فاز سه زائرسرا با سه بلوک و چهار طبقه، در بازه دوساله به سرانجام رسید. این فاز ۱۲۶ واحد، ۵۰۰ نفر ظرفیت و ۱۰ هزار مترمربع زیربنا دارد. امروز همچنین عملیات اجرایی بلوک آموزشی و فرهنگی آغاز می‌شود که ۴۳۰۰ مترمربع اضافه خواهد شد. عملیات اجرایی مسجد زائرسرا را نیز امروز آغاز خواهیم کرد.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی ادامه داد: امیدواریم در دهه فجر، هفت بلوک جدید زائرشهر را نیز افتتاح کنیم. مجتمع‌های بین‌راهی هم پیگیری شده که کار را شروع کردیم و امیدواریم بتوانیم به‌تدریج مجتمع‌های جدید را افتتاح کنیم.

استادآقا گفت: ما کماکان برنامه مهر درخشان که زایر اولی‌های ما هستند را ادامه می‌دهیم. امسال ۳۰ هزار زایر اولی را میزبانی خواهیم کرد که تاکنون‌۱۶ هزار نفر مشرف شدند و مبدا به مبدا رایگان می‌آیند.

برای احداث این سه بلوک ۴۲۰ میلیارد تومان هزینه شده که بخش مهمی را خیرین و ناظرین مشارکت کردند.

وی با بیان اینکه رویداد امروز اهدای ۱۵۰۰ جهیزیه است، عنوان کرد: این اقدام تا دهه کرامت ۱۴۰۵ ادامه دارد. امروز خدمت ۵۰ زوج از مناطق مختلف خراسان هستیم. این رویداد با اهدای نمادین حواله‌های جهیزیه آغاز خواهد شد. امیدواریم بتوانیم این اقدام را توسعه دهیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.