صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آزادی ۲۵ زندانی زن با کمک خیرین| بدهی این افراد بیش از ۲۰ میلیارد تومان بود

  • کد خبر: ۳۷۸۲۱۶
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، ۲۵ زندانی زن جرایم مالی در این استان با بهره‌مندی از تسهیلات قضایی و کمک خیرین، آزاد شدند و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی القاصی مهر هم‌زمان با فرارسیدن ولادت باسعادت حضرت صدیقه طاهره (س) در یک نشست مجازی با جمعی از زندانیان ندامتگاه زنان تهران گفت‌و‌گو کرد و به بررسی مسائل و مشکلات آنان پرداخت.

در جریان این ملاقات، مشخص شد یکی از زندانیان زن از سال ۱۳۹۹ به‌دلیل سوء‌استفاده از کارت بانکی‌اش محکوم و زندانی شده است. این فرد که مادر یک کودک هشت‌ساله است، به علت بدهی ۶۰۰ میلیون تومانی و ناتوانی در تودیع وثیقه، در این سال‌ها حتی یک روز نیز از مرخصی برخوردار نشده بود.

رئیس کل دادگستری استان تهران پس از بررسی وضعیت وی، دستور داد با توجه به شرایط ویژه این زندانی، زمینه آزادی او با استفاده از کمک‌های خیرین و به‌مناسبت روز زن و مادر فراهم شود.

همچنین با توجه به اقدام نیکوکارانه دانش‌آموزان یکی از مدارس تهران که مبلغ ۳۰ میلیون تومان برای آزادی یک زندانی جمع‌آوری کرده بودند، مقدمات آزادی یکی دیگر از زندانیان زن به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) فراهم شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران پس از بررسی پرونده این زندانی نیز دستور داد باقی‌مانده بدهی او به مبلغ ۴۶ میلیون تومان از محل کمک خیرین پرداخت شود.

القاصی مهر از موافقت با مرخصی زندانیان زن در استان تهران که واجد شرایط می‌باشند به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و در ایام منتهی به شب یلدا، خبر داد و گفت: با تمهیدات صورت گرفته، مددجویان زن که از شرایط لازم برخوردارند، در این ایام در کنار خانواده خود حضور خواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: مجموع بدهی این افراد بیش از ۲۰ میلیارد تومان بود که با تلاش برای انجام سازش، همراهی خیرین و ستاد دیه و نیز مساعدت‌های قضایی، با پرداخت حدود نه میلیارد تومان، امکان آزادی آنها فراهم شد و همه این اشخاص به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

منبع: ایرنا

برچسب ها: زنان زندانی بدهی
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.