صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

هیچ نگرانی در خصوص وضعیت جسمانی بازداشتی‌ها نیست

  • کد خبر: ۳۷۸۴۳۸
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۵
سرپرست دادسرای انقلاب مشهد گفت: هیچ نگرانی در خصوص وضعیت جسمانی بازداشتی‌ها نیست.از خانواده بازداشتیان خواستاریم تا از مراجعه به هرگونه مکان مرتبط خودداری کنند و اطمینان داده شده که به‌زودی از طریق مراجع رسمی، اطلاع‌رسانی تکمیلی به آنان انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قاضی دشتبان با اعلام این خبر افزود: با توجه به برگزاری مراسم ختم مرحوم آقای علیکردی، هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد و اقدامات لازم طبق مقررات انجام شده و مراحل قانونی در حال پیگیری است.

وی اظهار کرد: اطلاع‌رسانی‌های لازم از طریق فضای مجازی انجام شده و خانواده‌ها از این بابت نگرانی نداشته باشند. همچنین هیچ‌گونه نگرانی در خصوص وضعیت جسمانی مطرح نیست.

سرپرست دادسرای انقلاب مشهد متذکر شد: از خانواده بازداشتیان خواستاریم تا از مراجعه به هرگونه مکان مرتبط خودداری کنند و اطمینان داده شده که به‌زودی از طریق مراجع رسمی، اطلاع‌رسانی تکمیلی به آنان انجام خواهد شد.

منبع: اخبار مشهد

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.