صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

هشدار شدیداللحن گردان‌های حزب‌الله به ترامپ

  • کد خبر: ۳۷۸۶۳۸
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
مسئول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق به مارک ساوایا نماینده ترامپ در امور عراق درباره پیامد‌های هرگونه دخالت در امور این کشور و دچار شدن به سرنوشت فرماندهان آمریکایی که با خفت و خواری از عراق رفتند، هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوعلی العسکری مسئول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق به مارک ساوایا نماینده ترامپ در امور عراق درباره پیامد‌های هرگونه دخالت در امور این کشور هشدار داد و تاکید کرد که اگر از سرنوشت مقامات آمریکایی که با خفت و خاری از عراق طرد شدند، عبرت نگیرد، او نیز همانند آنها قربانی خواهد شد.

مسئول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق به مارک ساوایا نماینده ترامپ در امور عراق درباره پیامد‌های هرگونه دخالت در امور این کشور و دچار شدن به سرنوشت فرماندهان آمریکایی که با خفت و خواری از عراق رفتند، هشدار داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، ابوعلی العسکری مسئول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق به مارک ساوایا نماینده ترامپ در امور عراق درباره پیامد‌های هرگونه دخالت در امور این کشور هشدار داد و تاکید کرد که اگر از سرنوشت مقامات آمریکایی که با خفت و خاری از عراق طرد شدند، عبرت نگیرد، او نیز همانند آنها قربانی خواهد شد.

العسکری خطاب به نماینده ترامپ که عراقی الاصل است و در آمریکا اقامت دارد و وفاداری و مزدوری خود به کاخ سفید را بارها آشکار کرده است، گفته است که تو و ارباب احمقت باید بدانید که  عراق بزرگتر از شماست.

اینجا سرزمینی است که قدرتمندترین امپراطوری ها در گذر تاریخ پشت دیوارهای عتبات(مقدسه) آن فروپاشیده  اند.

و نیز نباید فراموش کنید که ارتش اشغالگر شما بر روی خاک عراق از هم فروپاشید، تا جایی که فرماندهان ارشد آن همچون پترائوس و دیگران به مضحکه تاریخ تبدیل شدند.

و از یاد نبرید که داعش جنایتکار، که دست پرورده آمریکاست، به دست مردان عراق درهم کوبیده شد و توهمات شما یکی پس از دیگری فروپاشید و شما هرگز به اهداف شوم خود در عراق عتبات مقدسه نخواهید رسید،‌چرا که این وعده الهی است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.