صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خطر خط خوردن در کمین بلینگام

  • کد خبر: ۳۷۹۸۶۷
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
جایگاه جود بلینگام در تیم ملی انگلیس به خطر افتاده و حالا پست شماره ۱۰ سه‌شیر‌ها برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ یک مدعی تازه پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مورگان راجرز، بازی‌ساز استون ویلا، در این فصل درخشش بیشتری نسبت به ستاره رئال مادرید داشته و تاثیر بالایش در مسابقات تیمش در لیگ برتر انگلیس او را به گزینه محبوب توماس توخل، سرمربی سه‌شیر‌ها تبدیل کرده است. توخل به همه کسانی که در اختیار دارد هشدار داده است که حضور هیچ بازیکنی در برنامه‌های او برای کسب افتخار جهانی در تابستان آینده تضمین شده نیست.

این موضوع درحالی مطرح شده که افت کلی این فصل رئال در بازی‌های بلینگام هم نمود پیدا کرده و ستاره خط میانی این تیم دیگر طراوت و درخشش سابق را ندارد؛ شرایطی که در صورت ادامه پیدا کردن می‌تواند برای این بازیکن تاوان سنگینی داشته باشد.

ابهام درباره جایگاه بلینگام

از زمانی که بلینگام به دلیل جراحی شانه‌اش چند اردوی بین‌المللی را از دست داد، سوالاتی در مورد نقش او در ترکیب سه شیر‌ها مطرح شده است. او در ماه نوامبر و پس از آنکه انگلیس یک دوره بدون نقص از مسابقات مقدماتی برای گرفتن سهمیه جام جهانی را پشت سر گذاشت، دوباره به تیم ملی فراخوانده شد.

با این حال، توخل در گذشته اعتراف کرده بود برخی از رفتار‌های این بازیکن ۲۲ ساله در زمین را نمی‌پسندد. البته این مربی آلمانی مدتی بعد به خاطر این اظهارات عذرخواهی کرده است، اما پس از واکنش بلینگام به تعویض شدن در بازی انگلیس با آلبانی، با سوالات بیشتری در مورد شخصیت او روبه‌رو شده است.

ظهور راجرز در ویلاپارک

عملکرد خوب راجرز در تیم ملی در دوره غیبت بلینگام در کنار درخشش او با پیراهن استون ویلا، توجه‌ها را به خود جلب کرده است. او در این فصل پنج گل و به همین تعداد پاس گل به نام خود ثبت کرده است، در حالی که بلینگام ۳ گل و ۳ پاس گل تا اینجا برای رئال در لالیگا داشته است.

فیل جونز، مدافع سابق انگلیس در مورد اینکه چرا راجرز شایستگی بیشتری نسبت به بلینگام برای حضور در ترکیب تیم ملی انگلیس دارد، گفت: راجرز شماره ۱۰ من در جام جهانی خواهد بود. می‌دانم که این تصمیم چندان مورد استقبال قرار نمی‌گیرد و می‌دانم که احتمالا این اتفاق نخواهد افتاد، زیرا بلینگام در رئال مادرید است. اما فکر می‌کنم راجرز بازیکنی بوده است که در شش ماه گذشته بیشترین لذت را از تماشای بازی او برده‌ام. او قدرتمند است، سریع است، قوی است، با پای چپ و راست گل می‌زند. فکر می‌کنم از بلینگام قدرتمندتر است و تاثیر بیشتری بر بازی نسبت به بلینگام دارد. اگر راجرز به همین شکل ادامه داده و مصدوم هم نشود، باید جلوتر از بلینگام در ترکیب تیم ملی انگلیس در جام جهانی حاضر باشد.

هشدار توخل به ستاره‌های سه‌شیر‌ها

توخل در هشداری به هر کسی که معتقد است شهرت برای کسب جایگاهی ثابت در فهرست انگلیس برای حضور در جام جهانی آینده کافی است، گفت: ما بااستعدادترین بازیکنان را جمع‌آوری نمی‌کنیم، بلکه سعی داریم یک تیم بسازیم. تیم‌ها جام می‌برند، نه هیچ کس دیگری. ما با بازیکنانی که در دسترس بودند، یک تیم ساختیم و آنها خیلی خوب عمل کردند، بنابراین ما همچنان با آنها ادامه می‌دهیم.

توخل همچنین با اشاره به اینکه از ترکیب تیمش در مسابقات مقدماتی کاملا رضایت دارد، گفت: در حال حاضر ما به انتخاب خود پایبندیم و نکته اصلی این است که ما بااستعدادترین بازیکنان را جمع نمی‌کنیم. ما بازیکنانی را جمع می‌کنیم که انسجام و هماهنگی لازم برای تبدیل شدن به بهترین تیم را دارند، زیرا باید به عنوان بهترین تیم وارد شویم.

چالش سخت برای ستاره رئال

تیم ملی انگلیس به دنبال پایان دادن به ۶۰ سال حسرت در مسیر کسب جام در سال ۲۰۲۶ خواهد بود. آنها قرار است در مرحله گروهی جام جهانی با کرواسی، غنا و پاناما روبه‌رو شوند و بلینگام امیدوار است که به او فرصت داده شود تا در این بازی‌ها حضور پررنگی داشته باشد.

البته توخل برای پایان دادن به این حسرت طولانی ترسی از خط زدن ستاره‌های ناآماده ندارد؛ چون می‌داند رسیدن به قهرمانی جام جهانی نه با تک‌ستاره‌ها، بلکه تنها در صورت داشتن تیمی منسجم و هماهنگ ممکن خواهد بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.