صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشهد، حادثه‌خیزترین شهرستان خراسان رضوی از زمان آغاز بارش برف در استان تاکنون (شنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۸۰۰۲۴
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: از آغاز بارش برف در استان تاکنون (شنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۴) مشهد حادثه‌خیزترین شهرستان استان بوده است.

سرهنگ هادی امیدوار، امروز (شنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۴) درخصوص وضعیت معابر شهری و آمار تصادفات و خسارات رخ داده در شهرستان‌های خراسان رضوی طی روز و ساعات گذشته، با توجه به وضعیت بارش برف شدید در استان، طی گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در کل معابر شهری استان خراسان رضوی طی رو گذشته (جمعه، ۲۸ آذر ۱۴۰۴) یک فقره تصادف منجر به فوت در مشهد، محدوده بزرگراه پیامبر اعظم رخ داد که علت آن عدم توانایی راننده در کنترل خودرو ناشی از سرعت و عدم توجه به رو‌به‌رو اعلام شده است. علاوه بر آن، ۱۹ فقره تصادف منجر به جراحت ۲۷ نفر از هم استانی‌ها شد و ۴۰۰ مورد تصادف خسارتی هم به ثبت رسیده که بیشترین آنها در محدوده‌های بزرگراهی بوده‌اند.

وی در ادامه با ذکر اینکه کلانشهر مشهد یکی از حادثه‌خیزترین شهرستان‌های استان از زمان آغاز بارش‌ها بوده است، افزود: پس از این کلانشهر در مدت ذکر شده، سبزوار، نیشابور و طرقبه‌شاندیز، پرحادثه‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی بیان کرد: پلیس استان در حالت آماده‌باش کامل اعم از نیرو‌های ستادی و درون‌شهری قرار دارد و با توجه به میزان حادثه‌خیر بودن هر یک معابر در استان، برای حضور نیروها، برنامه‌ریزی شده است و حتی در برخی از معابر گشت‌زنی ۲۴ ساعته پلیس ادامه دارد تا از بروز خسارات و مشکلات موردانتظار جلوگیری کند.

امیدوار افزود: پلیس راه استان خراسان رضوی با شهرداری مشهد نیز همکاری‌های لازم را صورت داده است تا از حجم تصادفات کاسته شود و نتیجه این همکاری از صبح امروز در شریان‌های اصلی و پرتردد شهر قابل رویت بوده است. از روز گذشته نیز که حجم بارش برف با افزایش چشمگیری همراه بوده، نیرو‌های پلیس در این مدت اقدامات موثری را در معابر انجام دادند؛ نظیر آنکه در سریع‌ترین زمان ممکن محل تصادفات را ساماندهی کرده و مانع از تصادفات زنجیره‌ای شدند و درصورت گزارش نقص فنی خودرو در معابر، به ایراد آن رسیدگی کرده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مشکل را برطرف کردند.

وی در نهایت خاطرنشان کرد: این خدمت‌رسانی‌ها تا بهبود شرایط معابر ادامه دارد، اما با این وجود به شهروندان عزیز توضیه می‌شود در این ایام بیش از روز‌های عادی به رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی توجه کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.