صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۸۰۴۵۶
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲
قیمت دلار در معاملات روز یکشنبه، آخرین روز آذرماه، پس از بازگشایی در کانال ۱۳۲ هزار تومان با افزایش فشار عرضه و مداخلات بازارساز وارد مسیر نزولی شد و در نهایت با عقب‌نشینی محدود از سقف‌های قیمت، در کانال ۱۳۱ هزار تومان بسته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت دلار در آخرین روز آذرماه ۱۴۰۴ نوسان بالایی داشت و تا کانال ۱۲۹ هزار تومان عقب‌نشینی کرد؛ اما افزایش تقاضا این اسکناس را به کانال ۱۳۱ هزار تومانی برگرداند و در نهایت با رقم ۱۳۱ هزار و ۲۰۰ تومانی بسته شد. قیمت دلار نسبت به روز شنبه کاهش ۹۰۰ تومانی داشت.

معامله‌گران رفت و برگشت قیمت دلار را حاصل تقابل تقاضا و دخالت بازارساز در بازار ارز می‌دانند. آنها معتقدند تقاضای پنهان همچنان در بازار فعال است و افت‌های قیمتی با مقاومت خریداران همراه می‌شود.

گفتنی است بازار ارز در آخرین روز پاییز ۱۴۰۴ آرام‌تر از روز‌های گذشته دنبال شد. کارشناسان معتقدند کاهش روز یکشنبه بیش از آنکه ناشی از تغییر متغیر‌های بنیادین باشد، تحت تأثیر سیاست‌های کنترلی بازارساز و مدیریت انتظارات تورمی رخ داده است. در شرایطی که کسری بودجه، نااطمینانی‌های سیاسی و فشار تقاضای سرمایه‌ای همچنان پابرجاست، اصلاح‌های مقطعی نمی‌تواند روند کلی بازار ارز را به‌طور کامل تغییر دهد.

پیش‌بینی قیمت دلار

تحلیلگران بازار ارز بر این باورند که در صورت تداوم عرضه بازارساز، قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه یکم دی‌ماه ممکن است در محدوده ۱۳۰ تا ۱۳۱ هزار تومان نوسان کند و با رفت‌وبرگشت‌های محدود همراه باشد. با این حال، در صورتی که شدت مداخلات کاهش یابد یا تقاضای جدید وارد بازار شود، احتمال بازگشت دوباره قیمت به کانال ۱۳۲ هزار تومان همچنان وجود دارد.

کارشناسان تأکید می‌کنند تا زمانی که دلار بالای حمایت مهم ۱۲۹ هزار تومان باقی بماند، سناریوی غالب بازار همچنان صعودی ارزیابی می‌شود و افت‌های اخیر بیشتر اصلاحی است تا تغییر روند. به همین دلیل، بازار ارز در آغاز دی‌ماه نیز همچنان حساس به اخبار سیاسی، حجم عرضه و رفتار بازارساز خواهد بود.

قیمت تتر از دلار عقب افتاد

درهم امارات روز یکشنبه با رقم ۳۶ هزار و ۱۰۰ تومانی معامله شد و نسبت به روز شنبه کاهش ۱۰۰ تومانی داشت. قیمت تتر با رقم ۱۳۰ هزار و ۳۰۰ تومان در حال معامله است. پوند انگلیس روی رقم ۱۷۴ هزار و ۴۲۰ تومان قرار گرفت. یورو با رقم ۱۵۳ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد. اسکناس دلار روی رقم ۱۱۱ هزار و ۲۴۳ تومان ایستاد. حواله دلار با رقم ۷۸ هزار و ۱۶۰ تومان معامله شد.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.