صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تولد ۲ گوزن زرد از ابتدای سال تاکنون | ۴۰ قلاده از این گونه در پارک ملی دز زیست می‌کنند

  • کد خبر: ۳۸۰۸۷۱
  • ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
رئیس پارک ملی دز با اشاره به برآورد وجود ۴۰ گوزن زرد ایرانی در این پارک، از مشاهده تولد دو گوزن زرد از اول امسال تاکنون خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یاسر رنجبر با اشاره به رهاسازی گوزن‌های زرد ایرانی در پارک ملی دز در سال‌های گذشته اظهار کرد: با توجه به اینکه گوزن‌های زرد در سایت دز  نیستند و در جنگل زیست می‌کنند و جنگل هم انبوه است، سرشماری آنها مقدور نیست بنابراین نمی‌دانیم چه تعداد گوزن در این منطقه داریم.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود حدود ۴۰ گوزن زرد ایرانی در پارک ملی دز وجود داشته باشد و در مجموع، وضعیت آنها هم مطلوب است.

رئیس پارک ملی دز گفت: امسال دو مورد تولد گوزن مشاهده شد، اما نتوانستیم این موارد را ثبت کنیم با این حال، با اجرای پروژه تخمین و سرشماری جمعیت گوزن زرد ایرانی در پارک ملی دز در بهمن‌ماه، اطلاعات دقیق‌تری از وضعیت گوزن‌ها به دست می‌آید.

رنجبر بیان کرد: همچنین به منظور احیای زیستگاه‌ها و گونه‌ها، رهاسازی گوزن‌های زرد در پارک در دستور کار است و شاید از استان‌های ایلام و فارس تعداد دیگری گوزن به پارک دز انتقال یابند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.