صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قیمت روغن ۲ برابر شد | شرط عجیب فروش روغن در سوپرمارکت‌ها

  • کد خبر: ۳۸۲۰۲۶
  • ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
رئیس اتحادیه سوپرمارکت‌داران تهران با بیان اینکه پس از تک‌نرخی‌شدن ارز، برخی شرکت‌های تولیدکننده روغن به دلیل عدم امکان افزایش قیمت، از عرضه محصول به بازار خودداری کردند، گفت: قیمت روغن در بازار به دلیل کاهش عرضه، افزایش چشمگیر پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها بحث عرضه روغن و لبنیات در سوپرمارکت‌ها به شدت داغ شده است. از طرفی خبر‌هایی از کمبود عرضه روغن به گوش می‌رسد و از طرف دیگر شاهد تحریم خرید لبنیات توسط مردم به دلیل افزایش قیمت‌ها رو‌به‌رو هستیم. بر اساس مشاهدات، «قیمت روغن ۱۷کیلویی تا نزدیک دوبرابر بالا رفته است».

رئیس اتحادیه سوپرمارکت‌داران تهران با بیان اینکه پس از تک‌نرخی‌شدن ارز، برخی شرکت‌های تولیدکننده روغن به دلیل عدم امکان افزایش قیمت، از عرضه محصول به بازار خودداری کردند، گفت: قیمت روغن در بازار به دلیل کاهش عرضه افزایش چشمگیر پیدا کرده است. همین موضوع باعث شد عرضه روغن به شکل شرطی انجام شود؛ به‌طوری که به سوپرمارکت‌داران اعلام می‌شود برای دریافت روغن باید اقلامی مانند کیک یا آبمیوه نیز خریداری کنند.

شاهرخ شریفی افزود: سوپرمارکت‌داران عملاً مجبور به پذیرش این شرایط هستند و این در حالی است که کمبود واقعی روغن در بازار وجود ندارد و مسئله اصلی، اختلافات قیمتی و نحوه توزیع است. به همین دلیل قیمت روغن ۱۷ کیلویی تا نزدیک ۲ برابر بالا رفته است.

وی در ادامه درباره وضعیت لبنیات نیز گفت: به دنبال شیوع موجی از تب برفکی، مشکلاتی در حوزه تأمین شیر خام ایجاد شد و برخی کارخانه‌ها امکان خرید شیر را نداشتند. در این شرایط، افرادی که به دنبال منافع شخصی بودند، شیر را با قیمت‌های بالاتر عرضه کردند.

شریفی با تأکید بر اینکه تحریم خرید لبنیات از سوی مردم راهکار مؤثری برای حل این مشکل نیست، تصریح کرد: کارخانه‌داران مقصر اصلی این وضعیت نیستند، بلکه دامداران و واسطه‌هایی که شیر را به کارخانه‌ها می‌رسانند، در ایجاد این شرایط نقش دارند.

رئیس اتحادیه سوپرمارکت‌داران تهران خاطرنشان کرد: ساماندهی زنجیره تأمین و نظارت بر واسطه‌ها می‌تواند نقش مهمی در کنترل قیمت‌ها و بهبود وضعیت عرضه کالا‌های اساسی داشته باشد.

منبع: دیده بان ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.