صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نازون، حریف تمرینی حسن یزدانی | یک پیشنهاد تحقیرآمیز

  • کد خبر: ۳۸۲۳۹۵
  • ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
عملکرد نازون در استقلال به حدی نامطلوب بوده که مهدی پاشازاده، پیشکسوت این باشگاه، اعلام کرده این بازیکن باید حریف تمرینی حسن یزدانی در تیم کشتی استقلال شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مهدی پاشازاده، پیشکسوت باشگاه استقلال، در گفت‌وگویی صریح و انتقادی، بخش مهمی از صحبت‌های خود را به نحوه جذب بازیکنان خارجی، به‌ویژه دوکنز نازون، اختصاص داد و شرایط فعلی استقلال را نگران‌کننده توصیف کرد.

او گفت: «واقعاً سوال من این است که بازیکنی مثل دوکنز نازون با چه متر و معیاری به استقلال آمد؟ اگر قرار بود چنین بازیکنی جذب شود، بهتر بود حریف تمرینی حسن یزدانی در کشتی باشد! این چه انتخابی است؟ چه کسی مسئول بررسی کیفیت فنی این بازیکن بوده؟» پاشازاده با لحنی تند ادامه داد: «موسی جنپو را هم گرفتند؛ آیا کسی بررسی کرد این بازیکن در سال‌های اخیر چه عملکردی داشته؟ فوتبال حرفه‌ای شوخی‌بردار نیست که پشت تلفن بگویند بازیکن داریم و شما بدون تحقیق قرارداد ببندید.»

پیشکسوت استقلال تأکید کرد: «اگر باشگاهی می‌خواهد بازیکن خارجی خوب جذب کند، باید حداقل یک یا دو سال او را زیر نظر بگیرد، نه اینکه بدون شناخت پول بیت‌المال را خرج کند. حیف این هزینه‌ها که هدر رفت. مردم در این شرایط بد اقتصادی مانده‌اند دلشان به حال زندگی‌شان بسوزد یا تیم محبوب‌شان.»

پاشازاده در ادامه گفت: «مشکل استقلال فقط نازون نیست؛ این نمونه‌ای از آشفتگی مدیریتی است. وقتی مدیر ورزشی واقعی نداریم، نتیجه‌اش می‌شود همین خرید‌های عجیب. بازیکنانی که در تیم‌های قبلی‌شان ستاره بودند، اینجا محو می‌شوند و خارجی‌هایی می‌آیند که هیچ کمکی نمی‌کنند.»

او در پایان هشدار داد: «با این روند، نه تیم درست می‌شود و نه اعتماد هوادار برمی‌گردد. استقلال نیاز به تصمیم‌های کارشناسی دارد، نه آزمون و خطا با بازیکنانی که در حد نام این باشگاه نیستند.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.