صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تظاهرات هزاران نفر در سومالی علیه اسرائیل (۹ دی ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۸۲۷۴۵
  • ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۳
هزاران نفر در شهرهای مختلف سومالی سه‌شنبه شب در اعتراض به اقدام رژیم اسرائیل در به رسمیت شناختن سومالی‌لند تظاهرات کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، تظاهرات گسترده‌ای در چند شهر و منطقه سومالی در اعتراض به اقدام رژیم اسرائیل در به رسمیت شناختن «سومالی‌لند» برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، رژیم اسرائیل جمعه گذشته اعلام کرد که سومالی‌لند را به عنوان کشوری مستقل و دارای حاکمیت می‌پذیرد.

بر اساس این گزارش، هزاران معترض در موگادیشو، پایتخت سومالی به خیابان‌ها آمدند و در ورزشگاهی تجمع کردند. آنان پلاکارد‌هایی با شعار‌های ضد صهیونیستی دردست داشتند و پرچم‌های سومالی و فلسطین را به اهتزاز درآوردند.

یکی از شرکت‌کنندگان گفت: هرگز اجازه نخواهیم داد کسی به حاکمیت ما تعرض کند. اقدام اسرائیل نقض آشکار قوانین بین‌المللی است. تظاهرات مشابهی در شهر لاسعانود در شمال شرق سومالی، گوری‌عیل در مرکز سومالی و بیدوا در جنوب‌غربی این کشور آفریقایی برگزار شد.

حسن شیخ محمود، رئیس‌جمهور سومالی این اقدام را تهدیدی برای ثبات در شاخ آفریقا دانست و روز سه‌شنبه برای رایزنی درباره این موضوع به ترکیه سفر کرد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.