صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

باخت ۶ امتیازی ابومسلم در دربی مشهد

  • کد خبر: ۳۸۲۹۲۳
  • ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲
تیم فوتبال ابومسلم در یک جدال حساس بازی را به حریف واگذار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دیدار تیم‌های پشتیبانی نزاجا و ابومسلم ثامن در هفته نهم لیگ دسته سوم فوتبال کشور با نتیجه ۳ بر ۲ به سود میزبان به پایان رسید. این مسابقه که در ورزشگاه ثامن‌الائمه (ع) مشهد برگزار شد، با ۱۷ دقیقه تأخیر و البته حواشی عجیب و غریبی همراه بود.

پشتیبانی نزاجا در دقایق ۶ و ۲۰ (پنالتی) به دو گل رسید، اما ابومسلم در دقیقه ۳۲ توسط محمد امین گل‌محمدپور یکی از گل‌ها را جبران کرد. در نیمه دوم گل سوم میزبان در دقیقه ۵۱ به ثمر رسید و حمیدرضا قادری در دقیقه ۷۵ اختلاف را کاهش داد. اخراج سعیر اصغرپور در دقیقه ۷۸ بازگشت ابومسلم را دشوار کرد.

بدین ترتیب ابومسلم با همان ۱۰ امتیاز در رده هفتم جدول ماند، اما تیم جوان پشتیبانی با هدایت امید کاتب موفق شد ۱۳ امتیازی شود و خودش را تا رده سوم جدول بالا بکشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.