صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اهدای نشان خادمی مسجد جمکران به رئیس صداوسیما

  • کد خبر: ۳۸۳۱۱۲
  • ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵
نشان خادمی افتخاری و پرچم آستان مقدس جمکران به رئیس رسانه ملی اعطا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در جریان دیدار پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، با حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد، تولیت آستان مقدس مسجد جمکران، نشان خادمی افتخاری و پرچم این آستان مقدس به رئیس رسانه ملی اعطا شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد، تولیت مسجد جمکران با اشاره به همراهی و حمایت رسانه ملی از فعالیت‌ها و مناسبت‌های مرتبط با این مکان مقدس، به‌ویژه در حوزه ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار، از تلاش‌ها و اقدامات انجام‌شده قدردانی کرد.

پیمان جبلی نیز در این دیدار با قدردانی از اعتماد و عنایت تولیت مسجد جمکران، خدمت‌رسانی در مسیر ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار را توفیقی بزرگ دانست و تأکید کرد: رسانه ملی خود را متعهد به ایفای نقش مؤثر در معرفی صحیح، عمیق و امیدبخش معارف مهدوی و ظرفیت‌های معنوی مسجد مقدس جمکران می‌داند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.