صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اجرای یک طرح حمایتی برای خانواده‌های دارای فرزند سه‌قلو و بالاتر در دهک‌های پایین

  • کد خبر: ۳۸۳۶۷۸
  • ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵
رئیس سازمان بهزیستی گفت: در قالب اجرای طرح مراقب همراه به خانواده‌های دارای فرزند سه‌قلو و بالاتر در دهک‌های پایین خدمات مراقبتی ویژه ارائه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید جواد حسینی با اشاره به آغاز طرح مراقب همراه، اظهار کرد: در این طرح به خانواده‌های دارای فرزند سه‌قلو و بالاتر در دهک‌های پایین خدمات مراقبتی ویژه ارایه می‌شود.

وی افزود: تاکنون ۸۰۰ خانوار تحت پوشش طرح مراقب همراه قرار گرفته‌اند، طرحی که جلوگیری از بیکاری والدین به دلیل مراقبت از فرزندان هدف اصلی آن است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در این طرح با پرداخت ماهانه دو میلیون تومان به مراقب، هم از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو حمایت می‌شود و هم برای زنان سرپرست خانوار یا فرزندان آنان فرصت اشتغال ایجاد می‌شود، بیان کرد: زنان سرپرست خانوار اولویت اول مداخلات اجتماعی هستند و اگر توانمندسازی این گروه انجام نشود، آسیب‌های اجتماعی مانند کودک خیابانی و ترک تحصیل افزایش خواهد یافت.

حسینی با اشاره به شاخص‌های فقر گفت: میانگین دهک مردان سرپرست خانوار ۵.۷ و زنان سرپرست خانوار ۳.۹ است که نشان‌دهنده فقر بیشتر در میان زنان است.

به گفته وی، ۷۶ درصد زنان سرپرست خانوار در مناطق شهری زندگی می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور از برنامه‌های تحولی دفتر زنان و خانواده از جمله غربالگری جسمی ۳۰ هزار زن سرپرست خانوار، بازگشت به تحصیل ۸۰۰ دانش‌آموز، تربیت ۱۰۰ سوپروایزر مددکاری اجتماعی، آموزش مددکاران مراکز مثبت زندگی و بررسی شیوع اختلالات روانی نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال خبر داد و بر لزوم هم‌افزایی با دستگاه‌هایی مانند وزارت ورزش و جوانان و تقویت ارتباطات درون‌سازمانی تأکید کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.