صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

هوای مشهد در وضعیت هشدار (پنجشنبه، ۱۸ دی ۱۴۰۴) | ثبت شرایط ناسالم در اغلب ایستگاه‌ها

  • کد خبر: ۳۸۴۶۲۸
  • ۱۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
شاخص کیفیت هوای شهر در ۲۴ ساعت گذشته با رسیدن به عدد ۱۳۵ در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته و هم‌اکنون نیز ۱۳۱ ثبت شده است؛ به‌طوری که بررسی ایستگاه‌های سنجش، تداوم آلودگی و حتی وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها را در برخی مناطق نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته شهر به عدد ۱۳۵ رسیده و وضعیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد؛ به‌گونه‌ای که شاخص هم‌اکنون نیز ۱۳۱ ثبت شده است.

بر اساس داده‌های هواشناسی، امروز پنجشنبه ۱۸ دی وضعیت جوی صاف گزارش شده و دمای هوا بین ۴ تا ۱۱ درجه سانتی‌گراد در نوسان است. رطوبت نسبی ۵۳ درصد، سرعت باد ۷ کیلومتر بر ساعت با جهت شرقی و میزان بارندگی صفر میلی‌متر اعلام شده است.

روند نمودار ساعتی کیفیت هوا نشان می‌دهد غلظت آلاینده‌ها از ساعات عصر به بعد افزایش یافته و تا صبح امروز در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس باقی مانده است. به شهروندان، به‌ویژه کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی توصیه می‌شود از تردد غیرضروری و فعالیت‌های طولانی‌مدت در فضای باز خودداری کنند.

بررسی داده‌های ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا نشان می‌دهد کیفیت هوای شهر در اغلب نقاط در شرایط ناسالم و در برخی ایستگاه‌ها در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد.

بر اساس این گزارش، شاخص کیفیت هوا در ایستگاه‌هایی مانند هفت‌حوض، الهیه، تقی‌آباد، طرق، رسالت، سجاد، ویلا، نخریسی، ساختمان و صدف به محدوده قرمز رسیده که بیانگر وضعیت ناسالم برای همه گروه‌های سنی است.

همچنین در ایستگاه‌های حرم، آوینی، امامیه، کریمی و خیام شمالی وضعیت هوا ناسالم برای گروه‌های حساس گزارش شده است. در این میان، ایستگاه‌های خاقانی و مفتح با ثبت شاخص پایین‌تر، شرایط قابل قبول را نشان می‌دهند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.