صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سرما جان یک نوزاد فلسطینی دیگر را گرفت

  • کد خبر: ۳۸۴۹۴۵
  • ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۴
رسانه‌های فلسطینی از جان باختن یک نوزاد دیگر در اردوگاه‌های آوارگان در نتیجه سرمای شدید خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه، درد و رنج آوارگان فلسطینی در اردوگاه‌های آوارگان نیز در نتیجه سرمای شدید افزایش یافته است.

در همین ارتباط بیمارستان‌های غزه اعلام کردند که یک نوزاد هفت روزه به نام «محمود الأقرع» از دیرالبلح در نتیجه سرمای شدید جان خود را از دست داد و به این ترتیب شمار کسانی که تاکنون بر اثر سرمای شدید جان باخته‌اند، به بیش از ۱۵ نفر رسید.

بر اساس این گزارش، صد‌ها هزار آواره فلسطینی در شرایط بسیار سخت در داخل چادر‌هایی که فاقد ابتدایی‌ترین وسایل گرمایشی و پوشش است، بسر می‌برند.

از سوی دیگر دفتر رسانه‌ای دولتی در نوار غزه در گزارشی از یک هزار و ۱۹۳ مورد نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی خبر داد.

بر اساس این گزارش، در طول ۹۰ روز گذشته پس از برقراری آتش بس، فقط ۲۳ هزار و ۱۹ کامیون حامل کمک وارد نوار غزه شده است درحالیکه در این مدت باید ۵۴ هزار کامیون کمک وارد نوار غزه می‌شده است.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه نیز در گزارشی از افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۷۱ هزار و ۴۰۹ شهید خبر داده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.