صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«بوستان شهربانو ادیب»، هفدهمین بوستان بانوان در مشهد، افتتاح شد (۲۳ دی‌ ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۸۵۶۴۴
  • ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
«بوستان شهربانو ادیب» به عنوان هفدهمین بوستان بانوان در مشهد، امروز، سه‌شنبه ۲۳ دی‌ماه، به بهره‌برداری رسید.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، شهردار منطقه ۱۰ مشهد، در آیین بهره‌برداری از بوستان بانوان شهربانو ادیب که امروز (۲۳ دی ۱۴۰۴) برگزار شد، اظهار کرد: بوستان شهربانو ادیب حدود ۵ هکتار وسعت دارد و بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان برای ساخت آن هزینه شده است.

وحید برجسته‌نژاد با بیان اینکه بوستان شهربانو ادیب هفدهمین پارک بانوان سطح شهر مشهد است، عنوان کرد: این بوستان در شمال غربی شهر مشهد در مناطق ۱۰ و ۱۲ قرار گرفته است که ۳۵۰ هزار نفر سرانه جمعیتی ساکن دارند. بوستان شهربانو ادیب امکانات مختلفی ازجمله زمین چمن مینی‌فوتبال و ۹ ست زمین مینی‌گلف دارد. زمین مینی‌گلف امکان برگزاری مسابقات کشوری را داراست.

وی افزود: در این بوستان، زمین‌های والیبال، بسکتبال و بدمینتون، میز‌های شطرنج و تنیس روی میز، آمفی‌تئاتر، زمین بازی کودکان، فضای آب‌بازی کودکان، اتاق لبخند، اتاق مادر و کودک، سرویس بهداشتی، مکانی برای صخره‌نوردی، تی‌آرایکس و یوگا و دوچرخه‌های تعاملی تعبیه شده است.

شهردار منطقه ۱۰ مشهد بیان کرد: در شرایط حساس موجود، استراتژی مدیریت شهری تأکید بر تداوم خدمت است که پروژه‌ها را با قوت و قدرت افتتاح و تقدیم مردم می‌کنیم. این انصاف و تعادل در بخش‌های مختلف شهر در پروژه‌ها تعریف شده است و به‌تدریج تقدیم مردم می‌شود.

گفتنی است «بوستان شهربانو ادیب» در حاشیه بزرگراه امام‌علی(ع)، ابتدای بولوار ادیب نیشابوری واقع شده است.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.