صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رحمتی: برای فوتبال مشهد غصه می‌خورم

  • کد خبر: ۳۸۵۸۷۰
  • ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
سرمربی تیم فوتبال خیبر گفت: همیشه غصه می‌خورم که شهری با این همه زیرساخت عالی و البته استعداد‌های بی‌نظیر، چرا باید در حاشیه لیگ فقط نظاره‌گر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد این فصل به‌عنوان غول‌کش لیگ‌برتر نفس همه مدعیان را گرفت تا ثابت شود سیدمهدی رحمتی فرمول پیشرفت را به‌خوبی یاد گرفته است و آن را به بهترین شکل ممکن در تیمش پیاده می‌کند. لقب غول‌کش لیگ زمانی به این مربی رسید که استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور با همه ستاره‌هایشان اسیر دوندگی تیم جوان و البته تاکتیک‌های رحمتی شدند و حالا دروازه‌بان سابق تیم‌ملی برای نیم‌فصل دوم لیگ‌برتر برنامه‌های زیادی در سر دارد. خیبری‌ها چند روزی در مشهد اردو زدند و به همین بهانه پای صحبت رحمتی، سرمربی این تیم، نشستیم که مدتی در مشهد سکان‌دار هدایت شهرخودرو بود.

چطور شد که این فصل عملکرد ویژه‌ای داشتید و همه مدعیان لیگ‌برتر را با هزینه‌های میلیاردی و ترکیب‌های پرستاره‌شان کنار زدید؟

هدف‌گذاری ما در ابتدای فصل، تلاش برای کسب رتبه تک‌رقمی بود و این نتایج برای تیمی که سال دوم حضورش را تجربه می‌کند، باید قابل‌قبول باشد. این کار نتیجه کوشش همه بچه‌های باانگیزه تیم است. البته من معتقدم ظرفیت تیم ما بیشتر از این حرف‌هاست.

به تقویت خیبر هم در تعطیلات نیم‌فصل فکر می‌کنید؟

در چند پست نیاز به بازیکن داریم و امیدوارم بتوانیم با توجه به بضاعت مالی تیم، بازیکنان مدنظرمان را جذب کنیم. زور تیم‌های خصوصی مثل خیبر به تیم‌های بزرگ مثل سپاهان و پرسپولیس و استقلال نمی‌رسد و چشم ما به بازیکنان جوانی است که خودمان کشف می‌کنیم. فراموش نکنید پیداکردن بازیکن مناسب در نیم‌فصل دوم سخت است. اگر بازیکن خاصی پیدا شود، جذب می‌کنیم و در غیر این صورت با همین جوان‌ها ادامه می‌دهیم.

این اعتماد و پیشرفت چگونه شکل گرفت؟

فصل قبل خیبر در نیم‌فصل ۱۳ امتیاز داشت و امسال توانستیم ۲۱ امتیاز کسب کنیم. در واقع هشت امتیاز بیشتر از فصل پیش. این موفقیت حاصل تدابیر مالک و مدیران باشگاه، بازیکنان وکادر فنی و هواداران متعصب است. مردم در خرم آباد با توجه به نرخ بیکاری بالایی که وجود دارند تنها دلخوشی شان همین تیم است و بچه‌ها این موضوع را خوب درک کرده‌اند و با جان و دل برای این شهر می‌جنگند.

آخر فصل، خیبر کجای جدول می‌ایستد؟

همه تلاشمان را می‌کنیم که جزو پنج‌شش تیم بالای جدول باشیم.

درباره فوتبال مشهد، با توجه به تجربه حضور در این شهر، حرفی ندارید؟

همیشه غصه می‌خورم که شهری با این همه زیرساخت عالی از ورزشگاه گرفته تا هتل و فرودگاه و راه‌آهن و البته استعداد‌های بی‌نظیر، چرا باید در حاشیه لیگ فقط نظاره‌گر باشد. من می‌دانم که از همین شهر چه تیمی می‌شود راهی لیگ‌برتر کرد. مشهد کم سرمایه‌دار ندارد. زیرساخت خوبی هم دارد. فقط باید اراده‌ای وجود داشته باشد. الان مشهد بزرگ‌تر است و گردش مالی بیشتری دارد یا خرم آباد؟ حیف از این همه امکانات در مشهد. من همیشه و همه‌جا گفته‌ام مشهد شهر دوم من است و هرچه دارم از برکات امام‌رضا (ع) است.

و البته شما هم در کادرفنی خودتان تا حدودی از این ظرفیت‌ها استفاده کرده‌اید.

بله، امسال یک اتفاق ویژه برای ما افتاد و حسین بادامکی را کنار خودمان داریم. به‌هرحال حسین نه‌تنها از سرمایه‌های فوتبال مشهد، بلکه از پیشکسوتان خوش‌نام فوتبال ایران است. چندین‌سال بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را به بازو بسته و حتی پیراهن تیم‌ملی را به تن کرده است. این هم از همان ظرفیت‌هایی است که متأسفانه به‌علت وضعیت روز فوتبال مشهد، مجبور است در خارج از این شهر کار کند. رضا عنایتی هم به‌عنوان هم‌بازی خودم در استقلال، این روز‌ها در لیگ‌یک وضعیت بدی ندارد و از شانس‌های صعود به لیگ‌برتر است. جدا از این دو نفر، بسیاری از نام‌های دیگر هم هستند که من اینجا می‌ترسم نامشان را از قلم بیندازم، اما همین حالا روی نیمکت تیم‌های مختلف در لیگ‌برتر و لیگ‌یک نشسته‌اند. این ظرفیت را به‌جز تهران کمترشهری در فوتبال ایران دارد، اما چه فایده که فوتبال مشهد و هوادران آن نمی‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

و صحبت پایانی...

من همیشه گفته‌ام خودم را مدیون مشهد و امام‌رضا (ع) می‌دانم. هیچ‌وقت روز‌هایی را که اینجا داشتم فراموش نمی‌کنم و لطفی که فوتبال مشهد به من داشت و اعتمادی که در همین شهر به من شد تا وارد دنیای مربیگری شوم. حالا هرچیزی دارم، به پشتوانه همان روز‌ها دارم. اما حیف که دیگر رد و نشانی از آن روز‌ها نیست. به همین دلیل همیشه سعی می‌کنم تیم‌هایم را در تعطیلات پیش‌فصل یا نیم‌فصل، دست‌کم چند روزی به مشهد بیاورم تا ضمن استفاده از امکانات سخت‌افزاری اینجا، از باب روحی هم آنها را آماده کنم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.