صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اردوی استقلال در ترکیه لغو شد

  • کد خبر: ۳۸۵۹۲۴
  • ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
استقلالی‌ها از برگزاری اردو در ترکیه آن هم پیش از دیدار با تراکتور منصرف شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از آنکه چهار بازیکن خارجی استقلال به نام‌های داکنز نازون، منیر الحدادی، یاسر آسانی و آنتونیو آدان به همراه دو دستیار ریکاردو ساپینتو برای سفری کوتاه مدت راهی ترکیه شدند، خبر رسید که آبی‌ها ممکن است اردویی را در این کشور برگزار کنند.

در واقع استقلالی‌ها قصد داشتند تا چند جلسه تمرینی را در این کشور برگزار کنند و پس از آن با پروازی مستقیم راهی یزد شوند تا در ورزشگاه شهید نصیری به مصاف تراکتور بروند. اعضای خارجی تیم نیز طی این مدت در کنار خانواده‌هایشان باشند.

با این حال، پیشنهادی که از سوی ساپینتو مطرح شده بود، امروز توسط باشگاه مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت نیز استقلالی‌ها تصمیم گرفتند تا از سفر به ترکیه خودداری کرده و تمرینات را در تهران ادامه بدهند.

بازیکنان خارجی استقلال نیز قرار است پس از دیدار با خانواده‌هایشان، فردا به تهران بازگردند تا برای دیدار روز یکشنبه برابر تراکتور آماده شوند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.